Salamová metóda pokračuje: Štát chce obmedziť slobodu slova

1,084
Kultúra smrti

Časť predreferendových obáv bola doručená na pripomienkové konanie. Zmeny zákonov, zavedenie tkz. „Hate speech“ (nenávistná reč, pozn. red.), či zásahy do osnov detí, priebežná podpora kultúrnych podujatí na ovplyvňovanie (scitlivovanie) verejnej mienky (pravdepodobne aj známe podprahové nátlaky na city a psychiku), či cenzúra médii. To všetko všetko skrýva akčný plán na podporu LGBTI presne s dátumami kedy má byť, čo dosiahnuté.

Proti tomuto návrhu vznikla hromadná pripomienka, ktorú môžete podpísať aj Vy na tomto odkaze . Pripomienku prvý deň podpísalo vyše 2000 ľudí. 

Iniciátori pripomienky uvádzajú: “Akčný plán však Slovensko predstavuje ako krajinu homofóbov a transfóbov, čím vyvoláva vášne a pocity ohrozenia v snahe presadiť ideologické požiadavky LGBTI lobby. LGBTI lobby podľa nášho názoru nezastupuje názory väčšiny osôb s homosexuálnym cítením.

Väčšina týchto osôb chce normálne pokojne viesť svoj súkromný život. Dieťa je dar a má právo na otca a mamu. Práva a potreby detí sú nad požiadavkami dospelých. Žiadame odmietnuť tento materiál.“ Akčný plán, „skryto predkladá plán na zavedenie registrovaných partnerstiev vrátane adopcií detí rodičom partnera. Plánuje sa zaviesť trestnosť ústnych prejavov z dôvodu tzv. homofóbie, či transfóbie.

Cenzúru tlače prostredníctvom etického kódexu, kde Výbor LGBTI má odporúčať, ako sa má o LGBTI písať, plánuje zaviesť aj preventívnu cenzúru médií. Výbor LGBTI sa má stať cenzorským úradom preverujúcim všetky učebné osnovy a navrhovať, čo sa má o LGBTI učiť.

Deti ale potrebujú otca a mamu, toto nemá byť trestná myšlienka. Ani nemá byť trestné, keď poviem, že manželstvo patrí mužovi a žene. Kto bude určovať, ktorý názor je trestný a ktorý nie? Výbor LGBTI odmietol novelu Ústavy SR o manželstve muža a ženy. 102 poslancov bolo za prijatie novely navrhnutých na cenu homofóba roka.“