Riaditeľka Centra pre Plánované rodičovstvo v USA dala výpoveď, po sledovaní ultrazvuku potratu

1,570
Kultúra života

Spoločnosť pre Planávané Rodičovstvo (Planned Parenthood) je aktívna aj na Slovensku. Ich cieľom je propagovať potraty a zarábať na nich. Treba sa modliť za riaditelku IPPF SK - pani Pietruchovú - aby spoznala následky svojích činov a tiež opustila tento krvavý business...
Tu je stránka IPPF SK: http://rodicovstvo.wordpress.com/



BRYAN, Texas, November 2, 2009 (LIfeSiteNews.com) – Riaditeľka Centra pre Plánované rodičovstvo v Texase, kde sa nedávno začala kampaň 40 dňí za Život, dala výpoveď. Povedala, že zažila obrátenie po tom, čo videla ultrazvukové video dieťaťa, ktoré bolo zavraždené potratom.

“Vnímala som, že to už to nebudem schopná ďalej vykonávať. Bolo to niečo také, akoby ma zasiahol blesk a ja som si pomyslela, že je to koniec” povedala Abby Johnsonová v rozhovore s miestnou novinárskou sieťou KBTX 3.

Johnsonová pracovala pre Centrum Plánovaného rodičovstva v meste Bryan už osem rokov a ako riaditeľka tohto centra dva roky. Povedala, že po tom, čo kôli kríze dostala organizačné nariadenie, aby zaobstarala nárast potratov, začala pochybovať o podnikateľskej filozofii Centra (pre Plánované rodičovstvo). “Peniaze neboli ani v plánovaní rodičovstva, ani v prevencii, ale v potratoch. A práve v tom som videla problém” povedala Johnsonová.

Ale konečný prelom pre Johnsonovú bol v tom, keď sa stala svedkom potratu cez ultrazvuk, ktorý ukazoval proces potratu na nenarodenom dieťati.

“V srdci sa cítim čistá. Už nemám vinu, a nenesiem už viac ani to bremeno,” povedala Johnsonová. “A preto viem, že toto obrátenie bolo duchovné.”

Johnsonová dala výpoveď 6.10.2009, na začiatku šiestej každoročnej 40-dňovej kampane za Život v meste Bryan, a odvtedy sa pridala ku koalícii za Život v modlitbe, v blízkosti jej predošlého pracoviska. Koalícia za Život je miestna skupina, ktorá začala s národnou kampaňou 40 dní za Život, (kampaň modlitby a pôstu), ktorá prebiehala v čase, keď Johnsonová dala výpoveď.

“Toto je najúžasnejšia vec, čo sa stala Koalícii za Život v celej jej histórii, a za to ďakujeme Bohu!” Napísal na webovú stránku Koalície za Život jej riaditeľ Shawn Carney, ktorý spolupracoval s Johnsonovou po jej pracovnej výpovedi.

40 Days for Life national director David Bereit said that Johnson's "amazing conversion demonstrates the importance of a constant, peaceful prayer presence in front of abortion facilities."

Národný vedúci kampane 40 dní za Život David Bereit povedal, že Johnsonovej “úžasné obrátenie dokazuje dôležitosť neustálej, tichej modlitby pred potratovými centrami.”

“Od prvej kampane v roku 2004 sme sa za Abby modlili – a tiež za vsetkých zamestnancov potratových centier – aby videli, čo potrat naozaj je, a aby zanechali tento vraždiaci biznis. V tomto prípade boli naše modlitby vypočuté,” povedal Bereit. “Sme veľmi hrdí na odvahu Abby- na to, že zanechala potratový priemysel a verejne oznámila dôvody na svoj odchod.”

Plánované rodičovstvo v piatok reagovalo so žalobou na príkaz dočasného obmedzenia, so snahou zabrániť Johnsonovej a Koalícii za Život zverejniť dôverné interné informácie. “Ľutujeme, že sme sa museli obrátiť na súd, aby sme ochránili svoju bezpečnosť a taktiež dôveru našich klientov a zamestnancov; bohužiaľ, v tomto prípade je to nevyhnutné,” vyjadrilo sa Plánované rodičovstvo vo svojom prehlásení.

Johnsonová je jedna z ôsmich pracovníkov v potratovom biznise, ktorí opustili svoje zamestnanie počas piatej kampane 40 dní za Život. Táto kampaň sa začala včera v 212-tich mestách. Z týchto ôsmich pracovníkov bola Johnsonová na najvyššom poprednom mieste. Spomedzi ostatných, čo opustili svoju prácu, boli zdravotné sestry, pracovníci administratívy a ochranná služba.

Okrem toho potratové Centrum Plánovaného rodičovstva v Kalispell, v štáte Montana, oznámilo, že ukončí svoju prevádzku 20. novembra. Ako dôvod uviedlo pokles v dopyte. Táto klinika bola na jar stanoviskom tichej modlitebnej vigílie kampane 40 dní za Život.
Kathleen Gilbert