Rakúsky prezident Van der Bellen: Všetky ženy by mali nosiť šatku, zo solidarity k moslimkám

2,581
Kultúra smrti

Novozvolený rakúsky prezident Van der Bellen nezostal svojej “slniečkarskej” povesti nič dlžný. Vo videu, ktoré koluje internetom, tvrdí, že v budúcnosti bude potrebné, aby všetky ženy nosili šatku – zo solidarity k moslimkám

V opakovaných prezidentských voľbách, ktoré sa konali v decembri minulého roku zvíťazil Alexander Van der Bellen so ziskom vyše 53% hlasov a stal sa tak prezidentom Rakúska. Už pred touto voľbou bolo jasné, že tento bývalý politik strany zelených bude presadzovať otvorenie hraníc migrantom, multikultúrnu spoločnosť a moslimské záujmy. Jeho najnovšie vyjadrenia tieto predpoklady potvrdili.

“Ženy majú pravdu. Nosia muži šatku, alebo nenosia? Každá žena má právo nosiť všetko, čo má rada, to je môj názor na túto záležitosť,” hovorí Van der Bellen v úvode krátkeho videa.

Novozvolený Rakúsky prezident následne poukazuje na to, že šatky nenosia len moslimky:

“Mimochodom, nielen moslimské ženy – akékoľvek ženy nosia šatku.”

Van der Bellen následne vyslovil šokujúce vyjadrenie:

“A keď ide aktuálne o islamofóbiu. Je v poriadku, že u nás ženy nosia šatky, čoskoro príde doba keď budeme musieť požiadať zo solidárnych dôvodov VŠETKY naše ženy, aby šatky nosili tiež, kvôli tým, ktoré ich nosia z náboženských dôvodov.

********

pozn. šéfredaktora - Správu pôvodne priniesol alt-right portál BREITBART. Je zaujímavé, že kým vo Francúzsku si nevedia rady s islamizáciou krajiny a bojujú okľukou rôznymi zákonmi o zákaze náboženských symbolov na verejnosti (vrátane šatiek, krížikov na pracoviskách a burkách na verejnosti), rakúsky prezident prichádza s týmito úvahami akoby boli 90te roky s velebením diverzity. Opäť - tak ako v posledných slovenských voľbách - sa ukazuje, že povýšenecké elity v hlavných mestách sú úplne odtrhnuté od reality, v ktorej žijú obyvatelia. Mimochodom, na víťazstvo Van der Bellena v nedávnych voľbách sa podpísal len ten fakt, že ho volili ľudia z protestu, aby nevyhral pravicový kandidát s ne-slniečkárskym pohľadom na situáciu vo svojej vlasti.

 


Nájdi nás na FB: ZA KRESTANSKE SLOVENSKO. čo si myslíte o téme? Napíšte nám do FB komentov.