Prichádza Armagedon? - Putin varuje: Američania porušujú jadrovú rovnováhu síl veľmoci a provokujú tak velkú vojnu. Slniečkári to zatutlávajú.

1,998
Kultúra smrti

Na základe článku, ktorý sme publikovali minulý týždeň, vytvoril neoceniteľný Paul Craigh Roberts veľmi dôležitú správu. Ide o videoklip extrémne populárneho ruského politika, Vladimira Žirinovskijho, ktorý je lídrom jednej z najväčších ruských strán. V spomenutom videu kričal z plných pľúc na nemeckého novinára, a to priamo v jednej z najväčších ruských talk show.  

Tvrdí, že Európania by sa mali báť, pretože ak bude Rusko aj naďalej obkľúčené vojakmi z NATO, Rusi zaútočia ako prví a zničia ich. Nájdete to v tomto videu, v časti 3:13. Je to ohromujúce.


 

Verejnosť v Západných krajinách o tom nevie, ale Washington a jeho európski vazali Rusko presviedčajú, že sa pripravujú na útok.

Na verejnosť unikli správy Erica Zuessea, ktoré boli určené pre nemecké noviny. Bolo v nich rozhodnutie nemeckej armády, podľa ktorého bolo Rusko vyhlásené za nepriateľa Nemecka. Ide o interpretáciu niektorých ruských politikov, ktorá je založená na rozpoložení vojenských základní NATO. Tie postavil Washington, a to pri ruských hraniciach.

Možno mal Washington touto vojenskou hromadnou výstavbou v úmysle zvýšiť tlak na prezidenta Putina. Tak sa mala znížiť ruská opozícia voči návrhu z Washingtonu na jednostranné odzbrojenie. Avšak niektorým priamočiarym Rusom, ktorým je aj Vladimir Žirinovskij, to pripomína Hitlerove vojská, ktoré sa objavili na ruských hraniciach v roku 1941.

Žirinovskij je zakladateľom a lídrom ruskej Liberálno-demokratickej strany a zároveň je podpredsedom ruského parlamentu. Keď sa Žirinovskij ocitol v konfrontácii s editorom nemeckých novín, povedal mu, že to, že sa nemeckí vojaci opäť objavili na ruských hraniciach vyprovokuje preventívny útok. Po ňom však z nemeckých vojakov a z vojsk NATO nič nezostane."Čím viac vojakov NATO sa objaví na tomto území, tým rýchlejšie zomrú. A to do posledného muža. Odvolajte NATO z tohto územia!"  (Toto šokujúce video si môžete pozrieť tu).

Ruský minister zahraničia Sergej Lavrov vyjadril svoje znepokojenie z Washingtonu. Podľa neho sa Washington namiesto diplomacie spolieha na silu a nátlak. Zo strany Washingtonu je nezodpovedné presviedčať Rusko, že diplomacia je len slepou uličkou bez akéhokoľvek prísľubu. Ak by k takémuto záveru dospeli aj Rusi, násiliu by sa čelilo násilím.

V skutočnosti Žirinovskij už do tohto bodu dospel a možno už aj Vladimír Putin. Ako som už informoval, Putin nedávno vynadal tým zo Západu, ktorí manipulujú média. Dôvodom bolo, že podnecovali jadrovú vojnu.

Putin dal jasne najavo, že Rusko nebude akceptovať americké raketové základne, ktoré sú umiestnené v Poľsku a Rumunsku. Informoval o tom ako Washington, tak aj zaostalé vlády v menovaných krajinách. Avšak ako sám poznamenal: "nepočúvajú ho".

Ich neschopnosť načúvať znamená len to, že arogancia vo Washingtone spôsobila, že ľudia sú tam príliš hlúpi na to, aby brali toto Putinove varovanie vážne. Ak Washington neustúpi, vyprovokuje preventívny útok. Žirinovskij povedal nemeckému editorovi, že Merkelovej režim ich na to vyzýva.

Američania sa musia prebudiť ohľadom tejto nebezpečnej situácie, ktorú vytvoril Washington. Avšak pochybujem, že sa tak stane. Väčšina vojen sa udiala bez vedomia verejnosti a bolo to tak až do doby, kým naplno neprepukla. Hlavnou úlohou americkej ľavice je slúžiť ako strašidlo. Ňou strašia konzervatívcov stratou morálky v krajine. Na druhej strane, hlavnou funkciou konzervatívcov je vytvárať strach a hystériu z prisťahovalcov, moslimov a Rusov. Neexistuje žiaden náznak, že by si bol Kongres vedomý blížiaceho sa Armagedonu. Médiá sú plné propagandy.

Ja a pár ďalších ľudí sa snažíme upozorniť ostatných na skutočné hrozby, ktorým čelia. No naše hlasy nie sú dosť silné. Veď ani hlas Vladimíra Putina nie je dostatočne vypočutý. Vyzerá to tak, že Západ nebude počúvať, kým "z nemeckých vojakov a vojsk NATO nezostane vôbec nič". A nič nezostane ani z Poľska, ani z Rumunska a ani z nás ostatných.