Premiér UK chce NANÚTIŤ Slovensku homosexuálne partnerstvá

1,790
Kultúra smrti

Ak sa gayom podarí cez EU nanútiť, aby Slovensko akceptovalo homosexuálne partnerstvá, uzavreté v UK, tak prvé, čo spravia naši 'inakšie' orientovaní spoluobčania je, že si kúpia lacnú Ryanair letenku. Potom sa 'registrovaní' vrátia domov a budú vymáhať svoje novo získané práva. Dajú návrh do parlamentu, aby sa aj u nás mohli 'brať´, keď aj tak stačí, aby šli do UK... Potom budú presadzovať, aby sa deti na školách učili o 'zdravom' homosexuálnom životnom štýle, keďže medzičasom budú zrovnoprávnení s manželstvom . Nakoniec si začnú nárokovať právo adoptovať deti. To spôsobí uzavretie katolíckych sirotincov (lebo tie budú ako jediné proti)... takto to aspoň spravili v Anglicku. Nesmieme to nechať zájsť až tak ďaleko.



Premiér UK chce nanútiť registrované homosexuálne partnerstvo vo Východnej Európe
Hilary White

Londýn, 18. december 2009 (LifeSiteNews.com) – Britský premiér Gordon Brown navrhol, aby krajiny Východnej Európy boli prinútené akceptovať registrované partnerstvá homosexuálov, uzavreté vo Veľkej Británii. Brown povedal časopisu 'Attitude', jednému z hlavných homosexuálskych časopisov v Spojenom kráľovstve ”Bojujem za to, aby všetky európske krajiny akceptovali registrované partnerstvá uzavreté vo Veľlej Británii ".

"Chceme, aby krajiny, ktoré ich nerešpektujú - predovšetkým vo Východnej Európe – ich prijali. Pracujeme na dohode s Francúzskom a Španielskom."

“Ak by sa nám podarilo ukázať Východnej, ale aj Západnej Európe, že rešpekt voči gayom je povinný, bol by to veľký úspech. ” povedal Brown. "Samozrejme, že to bude náročné a môže to trvať aj niekolko rokov, ale to nie je dôvod za to nebojovať”

Brown taktiež chválil zákony o registrovanom partnerstve ako hlavný úspech ľavicovej strany 'Labour party'. ”ukázali sme našej krejine, že je omnoho viac tolerantná, než si ľudia myslia”.

Záväzok ľavicovej vlády voči homosexuálom bol obzvlášť 'úspešne' naplnený na školách, kde sa “sexuálna výchova” stala povinnou pre všetky ročníky a kresťanská opozícia bola úspešne potlačená pod zámienkou boja proti "homofóbnemu násilníctvu".

Len nedávno, ministerstvo školstva v UK vydalo smernice, podľa ktorých deťom od 5 rokov majú byť na školách vysvetľované 'práva transsexuálov'. Školám je odporúčané, aby na výchovu používali učebnice, vypracované štátom, financované homosexuálnou lobby Stonewall, ktoré sú v obehu.

Homosexuálni aktivisti sa netaja ani tým, že ich zámerom je využiť rôzne orgány Európskej Únie, aby donútili krajiny, ako Litva, Poľsko či Slovensko, akceptovať homosexualitu ako platnú “alternatívu spolunažívania”. Návrh prinútiť odporujúce štáty EU, aby sa 'prispôsobili', je kľúčovým projektom Medzinárodnej asociácie lesieb a gayov (ILGA-Europe). ILGA upovedomila Komisiu Európskeho parlamentu o Občianskej slobode, Spravodlivosti a Domácich sporoch, že uznanie homosexuálnych registrovaných partnerstiev je jedna z tém “slobody pohybu a vzájomného uznania - Lesbian and Gay Bisexuals and Transsexuals - LGBT rodinných vzťahov v EU”.

Mnohí začali vyzývať na odpor proti Brownovmu plánu, lebo ak sa presadí, bude ohrozovať zákony O ochrane rodiny naprieč celou EU. John Smeaton, vedúci Asociácie za ochranu nenarodených detí, upozornil na nové skutočnosti, ktoré ohrozujú rodinu v Európe. V januári Najvyšší súd v Španielsku uzákonil, že rodičia nemajú právo odpísať svoje deti z vládneho pro-homosexuálneho a anti-rodinného programu pre školy. V septembri Európsky parlament prijal uznesenie proti novému zákonu v Litve na ochranu nedospelých pred sexualizáciou zo strany spoločnosti, a posledný týždeň v Nemecku bolo uväznených osem otcov po tom, čo odmietli poslať ich vlastné deti do tried so sexuálnou výukou.

Zdroj:
http://www.lifesitenews.com/ldn/2009/dec/09121803.html

Súvisiace články:

New U.K. PM Gordon Brown Promises Gays "Crack-Down" on "Homophobia"
http://www.lifesitenews.com/ldn/2007/jul/07071806.html

UK Minister Pledges Government Collaboration with Gay Activists in Stopping "Homophobic Bullying" in Schools
http://www.lifesitenews.com/ldn/2007/jul/07070506.html

Council of Europe Resolves to Step Up Pro-Homosexual Pressure
http://www.lifesitenews.com/ldn/2008/jul/08070906.html