Pochod inštitúciami - Homoloby je aj na Lekárskej fakulte!

4,252
Kultúra smrti

Do redakcie sme dostali nasledovný email od študentky Lekárskej fakulty v BA.

Ako studentka mediciny viem, ze u nas na fakulte funguje klub, ktory uci deti v zakladnych a strednych skolach sexualnemu zivotu. Ukazuju detom,ako sa navliekaju kondomy, hraju hry: penis- vagina- orgazmus s cielom aby sa nehambili o ich hovorit ucia ich o tom ze je spravne byt duhovy, vyzyvaju deti o tom aby hovorili o svojich sexualnych zazitkoch pred spoluziakmi.
 http://stop.nolimit.cz/rubriky/home [2] je ich stranka

Čo sme zistili:
Náborový klub pre homoloby na lekárskej fakulte v Bratislave sa volá Klub Sexuálneho Zdravia (KSZ). Podľa ich stránky sa snažia robiť nábor medzi študentmi Lekárskej fakulty UK v Bratislave a študentmi psychológie, Filozofickej Fakulty UK. Okrem náborových aktivít sa usilujú o sexualizáciu mládeže prednášaním na školách. Ďalej, propagáciu potratov, homosexuálneho životného štýlu a politických cieľov homo-loby.

Na dokreslenie odporúčame pozrieť videá z ich stránky: (Obsah videí nie je vhodný pre deti a mládež)

http://stop.nolimit.cz/rubriky/video

Skupina KSZ je priamo napojená na:

  • Spoločnosť pre plánované rodičovstvo - potratovú loby, ktorú riadi pani Olga Pietruchová
  • o.z. Odyseus -  kontroverznú organizáciu, ktorá sa okrem sexualizácie detí na školách usiluje o legalizáciu prostitúcie v spoločnosti.
  • QCentrum - Náborové centrum homoloby medzi mládežou spadajúce pod Queer Leader Forum, ktorej predsedníčkou je Romana Schlesinger - organizátorka dúhových pochodov v BA.

Facebook: https://www.facebook.com/ksz.bsm

Vedúca KSZ je: Ivana Kováčová, niwyiben@gmail.com