Nová stránka odhaľuje “nepriateľov ľudu”

877
Kultúra smrti

Facebookova stránka miluj blížneho svojho uverejňuje tváre tých Slovákov, ktorí sa na facebooku vyjadria proti utečencom

50 roky sú späť. Tentoraz však ideologicky mráz neprichádza z východu, ale zo západu. Facebookova stránka miluj blížneho svojho uverejňuje tváre tých Slovákov, ktorí sa na facebooku vyjadria proti utečencom. Prevádzkovatelia stránky sa tak snažia zastrašiť ľudí, aby sa báli verejne vyjadriť svoj názor na utečencov. Kde táto myšlienka vznikla nie je známe, známe však je kto financuje mimovládky, ktoré vítajú imigrantov, homosexuálne manželstvá a multikulturalizmus. Neprekvapuje preto, že rovnaká stránka vznikla aj v Čechách, len z iným názvom- Krásna česká duše.

K zastrašovaniu sa pridal aj portál topky, ktorý hneď pridal aj varovanie generálneho prokurátora, ktorý si ide na takéto výroky posvietiť.

“Akékoľvek nenávistné prejavy, ktoré sa objavujú – najmä na sociálnych sieťach – v súvislosti s riešením problematiky migrantov považujem za neprípustné. Zdôrazňujem, že každý má právo vyjadriť svoj názor k tejto problematike avšak spôsobom, ktorý je spoločensky a z hľadiska trestno právnych noriem akceptovateľný,” uviedol generálny prokurátor Jaromír Čižnár a zároveň doplnil, že každé verejné vyjadrenie, ktoré svojím obsahom bude hanobiť migrantov -utečencov pre ich štátnu príslušnosť, náboženské vyznanie alebo bude podnecovať k nenávisti k týmto ľuďom a bude napĺňať znaky konkrétneho trestného činu, bude zákonným spôsobom posúdené a vybavené v trestnom konaní.

Podľa Borisa Kollára sú autori tejto iniciatívy hyeny, ktoré idú udávať svojich vlastných ľudí, bratov, sestry na úkor nejakých privandrovalcov ! A keď ich začne nejaký veľmi aktívny prokurátor stíhať tak prídu s bombastickými titulkami „UŽ ICH STÍHAJÚ“ !