Neuveriteľné: LGBTI aktivisti vinia zo zabitia 50 osôb v gay bare kresťanov

1,283
Kultúra smrti

 

Viacero prominentných aktivistov za LGBT práva viní z nedeľnej masakry v gay bare kresťanov

“Kresťanská pravica za posledných 6 mesiacov schválila 200 anti-LGBT zákonov a ľudia z tejto masakry vinia Islam? Nie”, povedal Chase Strangio, ktorý pôsobí ako renomovaný zástupca LGBT skupín v morálno-právnych záležitostiach.

Okrem neho sa objavilo viacero celebritných osobností, ktorí vyčíňanie džihádistu (ktorý sám prisahal vernosť Islamskému štátu) v gay klube na Floride spájajú s kresťanským učením o sexuálnej morálke.

Saslly Kohnová, lesbička, ktorá vystupuje vo väčšine verejných diskusií a pracuje ako redaktorka a novinárka média msnbc.com, obviňuje všetkých, ktorí uznávajú tradičnú sexuálnu morálku, z pokrytectva pre to, lebo prejavili solidaritu a odsúdili vraždu 50 homosexuálov. Konkrétne napísala: “Vždy ma fascinuje, keď vidím, ako konzervatívci, ktorí nepodporujú základné anti-diskriminačné zákony, zrazu zavrhujú islamských fundamentalistov za to, že boli len anti-gay”. V inom príspevku povedala: “Buď podporujete dôstojnosť a rovnaké zaobchádzanie so všetkými LGBT ľuďmi, alebo podporujete ich systematickú dehumanizáciu”. V ďalšom viní kresťanov a židov za to, že homosexuáli častokrát páchajú samovraždy: “Islamskí extrémisti zabíjajú LGBT ľudí, kresťanskí a židovskí extrémisti sú zasa príčinou, že páchame samovraždy”.

Iná lesbická autorka, Victoria Brownworthová reagovala na republikánskeho guvernéra Mikea Huckabeeho, ktorý na sociálnej sieti kondoloval pozostalým obetí a vyjadril súcit: “Nechceme vaše pokrytecké modlitby. Práve vy vediete boj proti LGBT ľuďom! Tento boj vediete deň čo deň!”

Počas vyčíňania džihádistu zomrelo 50 ľudí a 53 bolo zranených. Omar Mateen ešte pred začatím paľby zavolal linku 911, kde oznámil svoju príslušnosť a vernosť Islamskému štátu.