Modelka spodnej bielizne Victoria's Secret zanechala kariéru, sľubuje ctiť si manžela a Boha

4,467
Kultúra života

10. február 2012 (LifeSiteNews.com) – Kylie Bisuttiová zvíťazila spomedzi 10-tisíc uchádzačiek a stala sa modelkou pre značku Victoria's Secret, teraz však svoju prácu snov opúšťa so sľubom, že jej telo patrí výhradne len jej manželovi.

Bisuttiová v interview počas TV šou Good Morning America pripísala podiel na tomto jej rozhodnutí svojej kresťanskej viere.

„Rastúc v mojom vzťahu s Pánom a vo viere – som silne veriaca kresťanka – som nadobudla presvedčenie, že si svojím telom chcem svojho manžela ctiť a že chcem byť vzorom pre ostatné ženy vo svete, ktoré ma obdivujú,“ povedala.

Rodáčka z Kalifornie bola čerstvo vydatá za svojho manžela Mikea, keď sa v roku 2009 zúčastnila kastingov hľadajúcich modelky pre Victoria's Secret s rozhodnutím vyhrať.

„Chcem to a spravím čokoľvek, aby som tú prácu dostala,“ sľubovala. Ale po dvoch rokoch práce pre vychýrenú značku spodnej bielizne sa všetko dramaticky zmenilo po poznámke jej 8-ročnej netere.

„Jedného dňa som sa maľovala pri zrkadle a ona ma pozorovala,“ spomína si Bisuttiová. „Pozrela sa na mňa a povedala niečo ako: „Myslím, že chcem prestať jesť, aby som vyzerala ako ty.“ A to mi prosto zlomilo srdce, pretože ma obdivuje.“

Momentálne využíva Bisuttiová nečakanú záplavu mediálnej pozornosti, aby povzbudila mladé ženy. Vyzýva ich, aby odmietli niektoré klamné posolstvá modelingu, pretože sa obáva, že ona sama ich šírila svojím predchádzajúcim zamestnaním. Hovorí, že krása je skôr „záležitosťou srdca“ ako „záležitosť zovňajšku.“

„Naozaj som takým vzorom pre mladšie dievčatá byť nechcela, pretože som poznala veľa mladších kresťanských dievčat, ktoré ma obdivovali, a potom si mysleli, že je v poriadku, aby len tak chodili a ukazovali chlapom svoje telá v bielizni,“ povedala pre blog FOX411.

Jej kolegyňa, modelka Shannon Stewartová, taktiež kresťanka, vyzdvihla Bisuttiovej rozhodnutie vo svojom príspevku na blogu. „Je to jedno vzácne dievča,“ napísala Stewartová. „V spoločnosti, kde sex predáva a je všade už samozrejmosťou, môžete stále nájsť takéto nenápadné svetlé výnimky, ktoré sa odmietajú podvoliť tlaku „Hollywoodu.“‘

Bisuttiová teraz dúfa, že bude pokračovať v modelingovej kariére bez predvádzania spodnej bielizne, podobne ako Stewartová, a hovorí, že je vďačná za podporu svojho manžela, ktorá jej pomohla dostať sa k tomuto rozhodnutiu.

„On ma tak veľmi podporoval a ja som taká vďačná, že ma nechal rásť a tiež ma nechal, aby som k tomuto rozhodnutiu dospela sama,“ povedala v show Good Morning America dodávajúc, že je „veľmi vďačná“ za toto svoje rozhodnutie.