LGBT pritvrdila: Chceme polygamiu a incest!

50,220
Kultúra smrti

V rozhovore Slovenského rozhlasu pán Matovič nadhodil pre ilustráciu absurdnosti požiadaviek LGBT aktivistov otázku "Prečo nie aj polygamia?". Jeho oponentom bol pán Poliačik z SaS. Námietka, ktorú predložil, ma posadila. Vraj by s tým nemal problém, okrem istých technických komplikácií.

Hana Fábry takisto volá po odstránení obmedzenia počtu ľudí pre vstup do manželstva. Že ste o tom nepočuli? Zaiste, liberálny volič by sa mohol zľaknúťa tak ním treba opatrne manipulovať. Pripomeňme si, že v roku 2006 Hana Fábry striktne odmietala manželstvá pre homosexuálov a adopcie detí. Napríklad tu. Inými slovami nie je to až tak dávno, čo Poliačik aj Fábry de facto zastávali tie isté pozície ako dnes Aliancia za rodinu. Salám sa krája ďalej.

Aj pán Poliačik otvorene priznáva, že splnenie súčasných požiadaviek LGBT komunity je len prvým krokom, po splnení ktorých budú nasledovať ďaľšie a ďaľšie. Nakoniec celý rozhovor je v archíve Slovenského rozhlasu a nájdete ho tu: 28.09.2013

"nie je to až tak dávno, čo Poliačik aj Fábry de facto zastávali tie isté pozície ako dnes Aliancia za rodinu."

Ano, dajme si túto otázku aj my. Ak má byť manželstvo redefinované na pár akejkoľvek dvojice osôb, prečo by nemohlo manželstvo tvoriť aj napríklad sedem chlapov a stodvadsať žien? Pán Poliačik tvrdí, že jednou z požiadaviek je právo ľudí v takom zväzku nevypovedať pred orgánmi činnými v trestnom konaní.
No tak super. Dajme teda prerastenej chobotnici organizovaného zločinu – obchodníkom s deťmi, prostitúciou alebo drogami – účinný nástroj mnohopartnerských manželstiev, aby cez vzájomné manželské zmluvy sa zbavili zločinci povinnosti vypovedať vo veci trestných skutkov voči svojim komplicom.

Mienkotvorný tzv. sekulárny humanista Rastislav Škoda ide ešte ďalej. Otvára otázku incestu a poukazuje na údajnú nezmyselnosť trestnosti krvismilstva. Jeho argument vám spôsobí pád sánky pod kolená. Podľa neho takých skutkov je veľmi málo na to, aby bol sex medzi pokrvnými príbuznými trestne postihovateľný. Vychádza zo zásady, že láske dvoch ľudí nemôžu byť kladené žiadne zákonné prekážky a to ani vtedy, ak by dieťa z takého zväzku malo mať genetické vady zapríčinené pokrvnou príbuznosťou. Nakoniec ani postihnuté dieťa už nie je problém. Aj na túto otázku majú pohotovú odpoveď. Dnešné zdravotníctvo umožňuje väčšinu nežiadúcich genetických dopadov na možných deťoch účinne riešiť... ich odstránením - potratom.

Precedens už je:
Okresný sudca Harry Nielson (Austrália) zašiel ešte ďalej. Vo svojom rozhodnutí vo veci incestu uvádza, že nadišiel čas na zmenu vnímania sexuálnych incestných a pedofilných vzťahov: “…moderná spoločnosť musí koniec koncov prestať vnímať incest a pedofíliu ako tabu, rovnako, ako aj práva homosexuálov sú dnes uznávané v omnoho väčšej miere, ako to bolo v 50 až 60-tich rokoch minulého storočia…” Podľa sudcu Neilsona, porota nemôže nájsť nič odsúdeniahodné v intímnych vzťahoch medzi bratom a sestrou alebo medzi dospelým a dieťaťom. Rovnako, ako bolo ťažké dosiahnuť, aby svojho času spoločnosť uznala homosexuálne vzťahy, ktoré boli považované za zvrátené, a teraz mnohí tieto vzťahy pokladajú za úplne normálne. Informuje australský denník Fairfax Media. (Napríklad aj tu).
Služobník spravodlivosti vysvetlil, že jedným z hlavných dôvodov, prečo je incest tabu, je to, že z takýchto vzťahov sa môžu narodiť deti s vážnymi genetickými vadami. Avšak podľa sudcu, ani to nie je skutočne vážny dôvod, pretože v dnešnej dobe

Tak vážení dúhoví bratia! Otázka na vás:
Súhlasili by ste z legalizovaním incestných manželstiev, ak by štát nariaďoval ženám podstúpiť potrat detí splodených z takýchto vzťahov?

Mal by štát uznávať homosexuálne manželstvá medzi príbuznými ako dedko s vnukom, syn s otcom, prípadne adoptívni homosexuálni partneri a ich tucet adoptovaných detí?

Mrazí vás pri tej otázke? Malo by!

Lebo neúčasť v referende dáva takému vývoju zelenú.