Lady Gaga poďakovala na Facebooku kňazovi za jeho „nádhernú homíliu“ o Eucharistii

2,104
Kultúra života

Lady Gaga poďakovala na svojej facebookovej stránke kňazovi za jeho „ako vždy nádhernú homíliu“. Dodala, že „jeho kázeň na ňu dnes veľmi zapôsobila“.

Čo na ňu tak veľmi zapôsobilo? Boli to nasledovné slová: „Eucharistia nie je prémiou pre dokonalých, ale posilnením, ktoré nám dáva Boh.“

Kňaz sa odvoláva na vetu z Apoštolskej exhortácie Evangelii Gaudium, 47 pápeža Františka: „Eucharistia, aj keď predstavuje plnosť sviatostného života , nie je len prémiou pre dokonalých, ale aj štedrým liekom a posilou pre slabých.“

Na fotke, ktorú Lady Gaga zverejnila na Facebooku, stojí vedľa kňaza a zdá sa, že drží Bibliu. Takisto má vo vrecku zrejme retiazku s krížikom alebo ruženec.

Lady Gaga je jednou z najsledovanejších celebrít v sociálnych médiách. Jej facebooková stránka sa páči 61,6 miliónom ľudí a 59 miliónov fanúšíkov ju sleduje na Twitteri. Ako hudobná umelkyňa a speváčka je známa svojím erotickým štýlom a propagáciou sexuálnej zvrhlosti.

Jej pôvodné meno je Stefani Joanne Angelina Germanotta. Pochádza z katolíckej rodiny a navštevovala strednú dievčenskú katolícku školu. Aj keď vo svojich pesníčkách propaguje a oslavuje veci, ktoré sú v rozpore s katolíckou vierou, nie je jasné, aké sú jej terajšie náboženské praktiky a presvedčenie.