Lídri sveta plánujú: Globálny ZÁKAZ mať viac ako jedno DIEŤA - teda aj na Slovensku

1,489
Kultúra smrti

ČÍNA V KODANI LOBBUJE ZA SVOJ ANTIPOPULAČNÝ PROGRAM



Viac ľudí zaznamenlo, že v Kodani bolo veľké stretnunie svetových lídrov na pôde OSN. Údajne preberali otázky globálneho oteplovania. Toľko aspoň bolo možné vysledovať z našich médií. Málokto však vie, čo sa na týchto stretnutiach naozaj preberalo.

Čo bola teda hlavná téma tohto stretnutia? Svetové špičky preberali možnosti ako zaviesť, na globálnej úrovni, politiku Jedného Dieťaťa podla vzoru Číny. Vraj aby sa zachránili matka- zem, treba zredukovať počet ľudí na svete. Pre tých, čo nevedia, o čo sa jedná, tak ide o komunistickú politiku, podľa ktorej štát vám bude určovať, koľko môžete mať detí. Ak ich bude viac, tak Vám dá vysokú pokutu, a ak nezaplatite, tak pôjdete do väzenia.

Zdá sa Vám to šialené? Asi preto, že to šialené bude. Pre niekoľko miliárd Číňanov je to však realita. To, čo je desivé, je práve to, že istá svetová elita by rada zabezpečila, aby to bolo aj Vašou realitou! Už im nestačí, že chcú zaviesť celosvetovú CO2 daň, a tak kontrolovať každého peňaženku. Teraz už plánujú kontrolovať aj koľko môžete mať detí. Hrozné je to, že títo ľudia nie sú zamknutí na psychiatrii, ale vládnu krajinám!

Tu je článok o čínskom návrhu zaviesť globálnu politiku jedného dieťata:

(Chinadaily, Kodaň, 10.12.09) - Populácia a klimatické zmeny sú spolu poprepletané, ale téma populácie sa dostáva do slepej uličky, keď krajiny diskutujú o spôsoboch ako „spomaliť klimatické zmeny a globálne otepľovanie“. Uviedla to Zhao Baige, vice-ministerka Národnej populačnej a rodinnej komisie pre Čínu (NPFPC) na konferencii o klimatických zmenách v Kodani. A perlí aj ďalej:

"Zaoberať sa klimatickými zmenami neznamená len hovoriť jednoducho o redukcii emisií CO2, ale je to výzva zahŕňajúca navzájom súvisiace politické, ekonomické, kultúrne a ekologické témy.“, začína opatrne Zhao, ktorá je členkou Čínskej vládnej delegácie.

Mnoho štúdií uvádza súvislosti medzi populačným rastom a rastom emisií súčasne s ich vplyvom na klimatické zmeny.

"Kalkulácie prispenia populačného rastu k rastu emisií prinášajú zistenie, že veľká časť populačného rastu bola v minulosti zodpovedná za 40-60 percent celkového rastu emisií. Toto uvádza Word population 2009 , vydávaná Populačným fondom OSN (UNFPA)."

Hoci Čínska politika plánovania rodiny bola 3 desaťročia kritizovaná, Zhao uviedla, že "čínsky populačný program bol a je veľkým historickým príspevkom k spoločnosti blahobytu."

Výsledkom plánovania rodinnej politiky v Číne je o 400 miliónov pôrodov menej , čo znamená menej o 18 miliónov ton CO2 emisií ročne, pokračuje vo výpočte „fascinujúcich úspechov“ Zhao.

Správa OSN uvádza, že ak by svetová populácia zostala pri hodnote 8 miliárd ľudí do roku 2050, namiesto 9 miliárd, čo sa považuje za „scénár stredného rastu“, znamenalo by to o 1-2 miliardy ton splodín menej.

Členka čínskej delegácie skromne a ľudsky pripustila, že „čínsky populačný program nie je celkom bez následkov, keďže krajina čelí nárastu nerovnováhy pohlaví.“

"Nehovorím, že to čo sme urobili bolo na 100 percent správne, ale som si istá, že ide o správny smer a teraz z neho bude profitovať 1,3miliardy ľudí.“

Zhao nezabudla vyzdvihnúť aj ďalší čínsky budovateľský „úspech“. Pochválila sa, že až 85 percent čínskych žien v reproduktívnom veku používa antikoncepciu, čo je najvyšší počet vo svete. Toto sa údajne ukazuje ako obrovské zlepšenie pre ľudské životy.

"Tento prístup, ktorý integruje populačnú politiku - politiku udržateľnej populácie a zdrojov by mal slúžiť ako model integrácie populačných programov do rámca adaptácie na klimatické zmeny vo svete", vytasila sa na záver so svojím odporúčaním.

http://www.chinadaily.com.cn/china/2009-12/10/content_9151129.htm

Súvisiacé články :

- Skutočne nepríjemná pravda
Kanadské médiá volajú po politike jedného dieťaťa, čo má údajne blahodárny vplyv na životné prostredie.

http://www.financialpost.com/story.html?id=2314438

- Zaistime si moderný život - zabime deti v Afrike!
Správa Britskej organizácie Optimum Trust navrhuje, že 10 metrických ton CO2, ktoré vzniknú pri jednom lete z Londýna do Sydney, by bolo možné ušetriť, ak by "sa pomohlo predísť jednému nechcenému tehotenstvu v krajinách tretieho sveta, ako napr. Keňa"

http://www.popoffsets.com/news.php
http://www.lifesitenews.com/ldn/2009/dec/09121404.html

- Polulačný Fond OSN (UNFPA) navrhuje drastický pokles svetovej pôrodnosti by velmi prispel k zníženiu skleníkového efektu.
podotýkam, že táto organizácia chcela tento rok v Bratislave zriadiť svoju hlavnú regionálnu pobočku pre Východnú Európu. Len vďaka intervencii Cirkvi a neziskových Pro-Life organizácií sa podarilo túto hrozbu zastaviť.

http://www.terradaily.com/reports/Once_taboo_population_enters_climate_debate_999.html