The Guardian: Globálne otepľovanie je rasistické

618
Kultúra smrti

Veľké mienkotvorné média hlavného prúdu sú známe tým, že za všetkým vidia rasizmus, xenofóbiu, fašizmus a podobne. Najnovším príkladom je Britský denník The Guardian, ktorý zašiel do absolútnej absurdity a za rasistické označil aj globálne otepľovanie, pretože sa dotýka vraj hlavne černochov.

The Guardian vo svojom absurdnom článku poriadne zaperlil. Okrem  toho, že globálne otepľovanie je rasistické voči černochom, môžu za to už tradične len belosi.

Podľa portálu The Breitbart je celý článok The Guardianu evidentne postavený “na vode”. Prvý pseudoargument The Guardianu hovorí, že “Británia je najväčším prispievateľom ku globálnemu otepľovaniu na jedného obyvateľa.” V článku sa nikde neuvádza zdroj a je to pravdepodobne výmysel. Druhý pseudoargument je nasledovný: “Británia je najmenej vystavená efektom klimatických zmien”. A nakoniec tvrdenie, že: “sedem z desiatich krajín, ktoré sú najviac ohrozené klimatickými zmenami sú v sub-saharskej Afrike.”

Kontroverzný The Guardian preto z toho všetkého usudzuje, že globálne otepľovanie zapríčinené belochmi je rasistické voči černochom.

Ani jedno z už spomínaných pseudoargumentov však nie je dokázateľný, preto sa Britské mainstreamové médium musí spoliehať na stupiditu svojich čitateľov. Ľudia však už prestávajú veriť týmto médiám a to práve pričinením aj takýchto stupídnych a propagandistických článkov aké predviedol britský denník.

V článku spájajú túto konšpiračnú teóriu o rasistickom globálnom otepľovaní s protestom, ktorý sa odohral na londýnskom letisku a ľuďom zúčastneným na ňom sa nepáči to, že v Británii je údajne stále rasová nerovnosť. V článku sa tiež uvádza že: “čierni Britskí Afričania sú vystavení znečisteniu ovzdušia o 28 % viac než bieli Briti. “Čo je ďalší nezmysel ako “voda v koši.”