Daleiden potvrdil, že kalifornskí agenti „vzali všetko“, aj nezverejnené záznamy o organizácii Planned Parenthood

776
Kultúra smrti

Policajti zo štátu Kalifornia vtrhli do domu Davida Daleidena v utorok 5. apríla. Daleiden prezradil, že skonfiškovali tajné videá o organizácii Planned Parenthood, ktoré sa ešte nedostali na verejnosť.

Daleiden sa vyjadril, že generálna prokurátorka Kalifornie Kamala Harrisová nariadila svojim ľuďom, aby 5. apríla poobede vnikli do jeho bytu v okrese Orange County a zhabali všetok materiál, ktorý nahromadil za 30-mesačné vyšetrovanie v mene organizácie pre záchranu života Center for Medical Progress – CMP (Centrum pre lekársky pokrok).

„V ten deň mi vpadli do domu,“ povedal Daleiden 6. apríla v televízii Fox News v nočnej relácii Seana Hannityho, kde poodhaľoval všetko, čo sa skrýva za potenciálne nelegálnymi praktikami potratového priemyslu v súvislosti s odoberaním a predajom orgánov a tkanív.

„Zobrali všetko, vrátane záznamov, ktoré ešte neuzreli svetlo sveta,“ podotkol Daleiden.

„Stále odhadujeme, aký rozsah majú videá, ktoré zhabali a aký druh záložných kópií môže byť k dispozícii,“ poznamenal.

Skutočnosť, že do celej veci je zapojená Kamala Harrisová vyvolalo medzi viacerými pro-life skupinami ostré diskusie. Harrisová prijala finančnú podporu od Planned Parenthood i ďalších potratových skupín. Ako demokratka sa momentálne snaží získať pozíciu v Senáte Spojených Štátov v Kalifornii. Na internetovej stránke svojej kampane zverejnila petíciu, ktorou prosí kalifornských voličov, aby sa pridali na jej stranu pri„obhajovaní Planned Parenthood“.

Táto organizácia podala v Kalifornii civilnú žalobu na Daleidena a jeho kolegov. Veľká porota z oblasti Houstonu obvinilia 27-ročného muža z použitia falošnej identity a údajného pokusu o zakúpenie ľudských orgánov.

NALIEHAVÉ: Petíciu za stiahnutie obvinení proti Davidovi Daleidenovi môžete podpísať tu.

Zainteresovaní v potratovom priemysle sa snažia o ďalšie súdne právomoci na vznášanie podobných trestných obvinení. Aj generálnej prokurátorke Spojených Štátov, Lorette Lynchovej, zaslali žiadosť, aby nasledovala ich príklad.

Odkedy sa v Kalifornii vytvorila nastrčená skupina CMP, falošná biomedicínska spoločnosť Biomax, organizácia Planned Parenthood dúfala, že CMP by mohla byť súdne stíhaná za vyplnenie dokumentov o falošnom založení spoločnosti. Kalifornská generálna prokurátorka to odmietla komentovať, a pre Fox News dodala, že nebude rozoberať vyšetrovanie, ktoré ešte stále prebieha.

Daleiden si myslí, že rozhodnutie zamerať sa proti nemu a CMP len pouzkazuje na pochabé priority Kamaly Harrisovej.

„Úplne najhoršie zneuctenie častí telíčok bábätiek v programe odoberania častí telíčok bábätiek organizáciou Planned Parenthood sa udialo v Kalifornii,“ skonštatoval.

Potratárka doktorka Deborah Nucatolaová, ktorá v prvom videu vystupovala ako žena, čo jedla šalát a popíjala červené víno, odoberá orgány v zariadení spoločnosti Planned Parenthood v Los Angeles.

Videá CMP zachytili tiež výkonnú riaditeľku spoločnosti StemExpress so sídlom v Kalifornii, ako diskutuje o finančných ziskoch potratárov z úhrad za predaj častí ľudských telíčok.