Clintonová chce zakázať “konšpiračné weby”

933
Kultúra smrti

Ak by sa Hillary Clintonová stala prezidentkou USA, sloboda slova by zrejme bola minulosťou. Kandidátka na prezidentku za demokratickú stranu chce totiž zrušiť alternatívne médiá, ktoré nazýva “konšpiračnými”.

Clintonovej sa zrejme nepáči, že práve alternatívne médiá ako prvé zverejnili uniknuté e-maily demokratickej strany . Mainstreamove média tak už nemôžu mlčať a uplatňovať cenzúru ako ešte donedávna, pretože by sa zdiskreditovali.

Minulý týždeň Clintonová vo svojom prejave zaútočila na Donalda Trumpa pre jeho údajnú záľubu v konšpiračných teóriách. Kritizovala tiež alternatívne médium Infowars a tvrdila, že za “konšpiračnými webmi” stojí Vladimír Putin. Clintonová taktiež obviňuje Rusko, že stojí za hacknutím e-mailov demokratickej strany. Žiadne dôkazy však neexistujú. Informoval o tom portál yournewswire.com.

Uniknuté dokumenty okrem iného ukázali, že personál z demokratického národného výboru kontaktuje mainstreamove médiá a mení názvy článkov, ich obsah a prikazuje nezverejňovať články, ktoré by kritizovali Clintonovú. Mainstreamove médiá sú tak napojené na politikov a korporácie.

Súčasťou kampane Hillary Clintonovej je aj rozosielanie platcom alternatívnych médií výhražné  e-maily, v ktorých tvrdí, že napríklad alternatívny portál Breitbart “nemá právo na existenciu”.

“Breitbart je niečo iné, proti nim vyzerá Fox News ako pamflet demokratickej strany. Tí sú už úplne iná sorta. Nie sú len konzervatívni, ale sú to radikální, bigotní, anti-moslimskí, anti-semitskí konšpirátori, ktorí v tejto krajine nikdy nemali šancu priblížiť sa k pákam moci, a nikdy by sa k nim nemali ani dostať”, povedala Clintonová.

Ako ďalej dodala: “Je samozrejmé, že musíme poraziť týchto ľudí. Ale ja ich chcem poraziť tak rozhodne, že nič také už nikdy nepovstane.”

Clintonová tak ukázala typický prvok “demokratov” a to dvojaký meter. Pokiaľ ľudia súhlasia s ich názormi, tak je všetko v poriadku. Ak má však niekto iný názor, okamžite ho treba zastaviť.