Budeme sa množiť, aby sme prekonali kresťanov. Musíme to tu islamizovať, popisuje prekladateľka slová imigrantov z azylových centier

952
Kultúra smrti

Nemecká prekladateľka eritrejského pôvodu už roky chodí po azylových centrách. Teraz sa rozhodla porozprávať médiám, čo všetko zažila. Imigranti totiž nemajú príliš čisté úmysly. Podľa jej slov niektorí z nich prišli cielene islamizovať Európu. Chcú to dosiahnuť hlavne rýchlym “množením”.

Podľa serveru Express žena, ktorá poskytla rozhovor nemeckým médiám, prišla do Nemecka v roku 1991 ako utečenkyňa z Eritrey. Potom začala pracovať ako dobrovoľníčka v azylových strediskách, pretože chcela krajine splatiť to, čo jej poskytla. Imigranti v azylových centrách sa jej v domnení, že je moslimka, zdôverili s rôznymi šokujúcimi informáciami. Prekladateľka je však kresťanka. Informoval o tom portál Eurozprávy.

S odkazom na svoje skúsenosti varuje, že niektorí novo prichádzajúci moslimovia kresťanov naozaj nenávidia a sú odhodlaní ich náboženstvo zničiť.

“Kresťania sú utláčaní, zastrašovaní a prenasledovaní moslimskými utečencami. To je normálne. Niektoré ženy mi povedali: Budeme znásobovať naše počty. Musíme mať viac detí ako kresťania, pretože to je jediný spôsob, ako ich tu môžeme zničiť,” uviedla prekladateľka, ktorej meno z bezpečnostných dôvodov nebolo zverejnené.

Značná časť moslimských imigrantov je nepriateľská nielen voči kresťanom z Európy, ale voči svojim kresťanským krajanom. Strety medzi kresťanskými a moslimskými utečencami sú v posledných rokoch v krajine na vzostupe. Podľa správy, ktorá bola vydaná minulý mesiac, čelilo od mája útoku 742 kresťanských utečencov, 416 z nich vraj bolo fyzicky týraných, 44 uviedlo, že boli sexuálne napadnutí, a viac ako trom stovkám bolo vyhrážané smrťou.

Nenávisť moslimských rodičov voči kresťanom sa často prenáša aj na ich deti. “Moslimskí chlapci sa odmietajú hrať s kresťanmi,” uviedla prekladateľka.

Keď sa pokúsila podporiť moslimské deti, aby sa hrali so svojimi kresťanskými rovesníkmi, deti vraj veľmi často nechceli a tvrdili: “Nechcem sa hrať s kresťanmi. Rodičia ich tiež nenávidia”.

 

Samuel Gdovin