Bezdrôtová antikoncepcia nie je sci-fi!

2,243
Kultúra smrti

Posledné správy oznamujúce éru diaľkového ovládania antikoncepcie predvídajú veľmi reálne, ale trochu desivé vyhliadky do budúcnosti tým, ktorí veria, že človek sa môže doslova premeniť na stroj. Tento jav je známy ako kult transhumanizmu.

Jedna novinová správa nazvala spúšťanie antikoncepcie na diaľku „strašidelným“. Ďalšia vysvetľuje, ako sa to môže uskutočniť: „Výzva Billa Gatesa spred dvoch rokov priviedla vedu na vrchol revolučnej, diaľkovo ovládateľnej metódy antikoncepcie.“

Technology Review hovorí o bezdrôtovom implantáte, ktorý ak bude schválený ako bezpečný a účinný, by mohol umožniť, aby si žena svoju antikoncepciu ľubovoľne zapla a vypla pomocou diaľkového ovládania. Implantovaný čip obsahuje chemickú látku levonorgestrel, čo je tá istá látka ako v PlanB One-Step (t.j. núdzová antikoncepcia deň po“). Takže žena by doslova bola schopná zabiť dieťa pomocou diaľkového ovládania.

CBS News hovorí: Nadácia Billa a Melindy Gatesových sa zaviazala financovať predklinické štúdie užívateľom riadeného mikročipu, ktorý môže účinne brániť nechcenému tehotenstvu až 16 rokov. Táto futuristická antikoncepcia by mohla prísť na trhy pre širokú verejnosť už v roku 2018.“

Po vypočutí tohto najnovšieho riskantného činu Gatesovej nadácie, profesorka Dianne Irvingová poslala 10. júla ľudom v adresári svojho mailu takýto komentár:

Nuž, ak je správna Darwinova teória o „prežití najschopnejších“, potom väčšina súčasných žien, ktoré podľahnú tomuto lákadlu „antikoncepcie na diaľku“ (podporovanému MIT) kvôli „plánovaniu rodiny“ sa stane neplodnými a tým výrazne znížia počet podobných žien v budúcnosti. Máme „zveriť“ Billovi Gatesovi presadzovanie takejto stvoriteľskej eugenickej agendy populačnej kontroly a to najmä na ženy v krajinách tretieho sveta. A aj keď je dostatočne zlá i „chemická“ antikoncepcia, čo sa stane, keď niekto získa fyzický prístup k ženinmu diaľkovému ovládaniu? Nech zaplesajú obchodníci s ľuďmi a bývalí odmietnutí milenci!

Tento cenný náhľad by mal každého z nás priviesť k zamysleniu. Pravdou je, že aj medzi katolíckymi spoločenstvami existuje rastúci počet mužov a žien, mladých i starých, ktorí nikdy nepočuli katolícke učenie o antikoncepcii. Nechápu, prečo ju cirkev definuje ako zlú a dôsledne odmietajú, že by hovorila pravdu. Takýto katolíci nemajú problém s vládnym príkazom daňovým poplatníkom, ako ste vy alebo ja, platiť za antikoncepciu.

To je ale jeden z dôvodov, prečo sa môže stať, že tieto posledné výstredné objavy sa môžu stať takými populárnymi, že negatívne účinky si všimneme príliš neskoro.

Na druhej strane SALON SarahGray upozorňuje:

    Predtým než by sa takáto antikoncepčná metóda mohla stať na trh existujú samozrejme mnohé háčiky (bez politických bojov nad antikoncepciou). Komentátor na MIT Technology Review sa znepokojuje nad tým, že by niekto mohol potenciálne ovládať takéto zariadenie bez ženinho súhlasu. To je pomerne desivá vyhliadka.

     Čipy budú musieť mať všetky druhy šifrovania na ochranu dát a budú musieť uchovať prístroj v bezpečí pred hackermi. Čím viac sa technológia prepletá viac a viac do nášho bytia, a to doslova, tým viac musíme v takomto prípade našľapovať opatrne, najmä pokiaľ ide o zdravie.

Čas ukáže, či prechod z človeka na kombináciu človeka a stroja naozaj zasiahne ľudstvo.

Transhumanisti sú na takúto budúcnosť pripravení. Nesmieme však zabudnúť ani na múdre slová Lindy Kimballovej:

    Transhumanizmus je veľmi vplyvné planetárne „elitné“ hnutie, ktoré verí, že človek môže začať s radikálnou premenenou seba zlúčením svojho mozgu s technológiou. Dlhodobým cieľom takéhoto konania je, aby nakoniec preniesol svoju ​​„podstatu“ zo svojho rozkladajúceho sa tela do veľmi pokročilého robotického stroja.

     Kimballová uzatvára: „Na konci budú existovať len dva druhy ľudí: Tí, ktorí Bohu povedia: „Buď vôľa tvoja“, a tí, ktorým Boh na konci povie: „Buď vôľa tvoja.“ Všetci, čo sú v pekle, si to vybrali.“

A to vôbec nie je sci-fi!