Agenda skrytá v cieľoch OSN pre trvalo udržateľný rozvoj

2,024
Kultúra smrti

Ciele OSN pre trvalo udržateľný rozvoj sa týkajú nás všetkých. Čo to vlastne je? Súbor celosvetových „rozvojových“ cieľov a úloh, ktoré si predsavzalo a podporuje OSN v rozmedzí rokov 2015-2030 ako rozšírenie a pokračovanie Miléniových cieľov pre trvalo udržateľný rozvoj pre roky 2000-2015.  

Aj keď ciele ešte neboli úplne finalizované, čoraz viac sa zdá, že ich spolu bude sedemnásť (oproti ôsmim miléniovým cieľom v predošlom období). Prvý cieľ znie: „Ukončiť chudobu všade a vo všetkých jej formách.“ Ďalšie ciele zahŕňajú skoncovanie s hladom, udržiavanie ľudí v zdraví a rozšírenie vzdelávacích možností pre všetkých.

Ale piaty cieľ uvádza: „Dosiahnuť rovnosť pohlaví a posilniť pozície všetkých žien a dievčat.“ Pod touto hlavičkou sa skrýva nesmierne zlomyseľná úloha, ktorá má „zaistiť univerzálny prístup k sexuálnemu zdraviu a reprodukčným právam.“ Tak sa v slovníku OSN označuje výzva na univerzálny prístup k potratom a iným službám zameranými na kontrolu populácie.

Ďalšie rozvojové ciele sa zameriavajú na enviromentálne obavy a odrážajú fakt, že sa zrodili na konferencii Rio +20. Toto zhromaždenie sa konalo pri príležitosti 20. výročia „Samitu Zem“ v Rio de Janeiru.

Prečo sú Ciele pre trvalo udržateľný rozvoj také dôležité, a nie je to iba prázdna rétorika? Ako pri väčšine iniciatív OSN stoja za utopickou víziou, otrepanými frázami a špecifickým žargónom oceľovo tvrdé fakty. Miliardy a miliardy z vládnych fondov budú naliate do implementácie týchto cieľov. Vlastne, všetky medzinárodné neziskové organizácie sa snažia ukrojiť si z týchto peňazí, vrátane obhajcov kontroly populácie.

Je smutné, že vplyvný prúd v rámci enviromentalistického hnutia vidí ľudské bytosti ako rakovinu tejto planéty. Paul Ehrlich založil skupinu „Nulový populačný rast“, ktorá má podvod už v názve. Teraz sa premenovala na „Populačné spojenie.“ Jej misia však ostala nezmenená: redukovať svetovú populáciu na úroveň, ktorú dokáže uživiť Matka Zem. Inými slovami, implementovať drastické taktiky na kontrolu populácie, ako sú: sterilizácie väčšiny ľudí a potraty väčšiny ešte nenarodených detí. 

Nie je zaujímavé, že mýty o preľudnení a misia kontroly populácie pochádzajú od zdiskreditovaného muža, ktorý vo svojom bestsellere Populačná bomba kričal: Bitka o nakŕmenie celého ľudstva sa skončila? Jeho predpoklad bol založený na strachu, že „stovky miliónov ľudí zomrú smrťou hladom (v rozmedzí 70-tych rokov) napriek všetkým núdzovým programom, ktoré sa realizujú v súčasnosti.“ 

Keď sa v septembri tohto roku stretnú členovia OSN v New Yorku, aby finalizovali Ciele pre trvalo udržatelný rozvoj, pro-life vládne delegácie a neziskové organizácie sa budú musieť dôrazne postaviť proti zakomponovaniu takéhoto pro-potratového kódového jazyka. Tieto ciele musia podporovať prezieravé a zodpovedné správcovstvo. Ale eko-radikalizmus s pridanou nenávisťou voči ľudstvu nemožno akceptovať.

Prosím, pripojte sa ku mne v modlitbách za tieto ciele a tiež za obrátenie Paula Ehrlicha. Vo veku 83 rokov sa tento ideologický Pol Pot eko-kontroly populácie čoskoro stretne so svojím Stvoriteľom a riskuje naplnenie predpovede súdneho dňa s extrémne horúcou klímou po celú večnosť.