5 - ročné dievča podporuje "homosexuálne manželstvo". Obama s ňou súhlasí

1,372
Kultúra smrti

WASHINGTON, D.C., 28. mája 2015 – Najnovšou oporou politiky prezidenta Obamu sa stal list 5-ročného dievčaťa podporujúci „manželstvá“ rovnakého pohlavia.

V liste, ktorý napísala päťročná Yasmeen a ktorý prezidentovi cez Tweet poslala jej teta, dievča žiada prezidenta Obamu, aby „zastavil vojnu“ a prosí aby „v prejave všetkým povedal, že si môžu vziať, koho chcú“.

Obama, ktorý z redefinovania manželstva urobil prioritu svojho druhého funkčného obdobia, následne odtvítoval: „Povedzte svojej neteri, že sa mi jej list veľmi páči. Nemôžem viac než súhlasiť!“

Obamova podpora „manželstva“ osôb rovnakého pohlavia a otázok, ktoré s tým súvisia, bola jasná ešte predtým než prezident v roku 2012 povedal, že [jeho pohľad] na manželstvo sa rozvinul“. Od tej doby bývalý minister spravodlivosti Eric Holder štátnym prokurátorom povedal, že môžu ignorovať štátne zákony podporujúce skutočné manželstvo a Obama vyhlásil, že federálni podnikatelia musia poskytovať zosobášeným“ párom rovnakého pohlavia rovnaké výhody, aké poskytujú heterosexuálnym manželským párom.