“Milujem trhať deti na kusy!” Nepríčetný potratár vzbudil podozrenie, že je posadnutý diablom

1,763
Kultúra smrti

Potratový lekár vyšiel z nemocnice v jednej ruke držiac chirurgický nástroj na prevádzanie potratu, pričom ho priložil ku krku aktivistovi a hrdelným hlasom povedal, že “miluje trhať deti na kusy”.

Gynekológ menom Robert Santella z klinky špecializujúcej sa na potraty na juhu Kalifornie, v San Diegu, vystúpil nepríčetný proti aktivistovi, ktorý sa snažil motivovať ženy, aby svoje dieťa nedali na potrat.

Aktivista tento výstup natočil na video. V ňom je vidieť, ako potratár pristúpil k aktivistovi, pričom v jednej ruke držal chirurgický nástroj na prevádzanie potratu, dýchol naň a povedal: “Smradľavý dych”. V druhej ruke trasúc držal kávu.

“To je od vás dosť zákerné”, povedal mu na to aktivista.

Potratár následne zodvihol pravú ruku, v ktorej mal chirurgický nástroj na prevádzanie potratov a priložil ich ho krku aktivistovi:

“To je to, čo robíte deťom, však?”, povedal lekárovi.

“Áno, milujem to”, odpovedal Santella.

Aktivista mu na to povedal, že dúfa, že sa raz obráti a oľutuje tieto svoje činy a “prijme Ježiša Krista”

“Ja nikdy nejdem ku Kristovi,” opakoval lekár,” nepočúvam Krista!” a hneď na to dal za pravdu aktivistovi: “Mám temné srdce, veľmi, veľmi!”, opakoval ešte stále hrdelným hlasom.

Aktivista mu povedal, nech len teda naďalej trhá deti na kusy, na čo mu lekár odpovedal: “Budem, milujem to, milujem to!”

Následne žena z bezpečnostnej služby zavolala potratára, aby šiel dovnútra, lebo má telefonický hovor.

Video mnohí ľudia komentujú slovami, že lekár je pravdepodobne posadnutý diablom, keďže jeho gestá a správanie pripomínajú ľudí, s ktorými pracujú exorcisti. Mnohí aj prevádzanie potratov označujú za okultnú činnosť, akési novodobé prinášanie ľudských obiet. Potvrdzuje to nedávna udalosť, kedy satanisti z organizácie pod názvom “Satanov chrám” pridali k podpore činnosti svetovej potratárskej organizácie Planned Parenthood (Spoločnosť pre Plánované rodičovstvo) po tom, čo vyšlo najavo, že predávala časti telíčok a neporušené orgány potratených detí rôznym firmám, ž čoho mala výhodný biznis.

Udalosť s “posadnutým lekárom” je zaznamenaná aj z inej pozície, z pohľadu človeka, ktorý stál pár metrov ďalej a ktorý správanie lekára okomentoval slovami “je to démonické”.