Španielske školy učia DETI k PROMISKUITE, SODÓMII a ZOOFÍLII

1,859
Kultúra smrti

"Sex je pre potešenie, preto ho robme ako len chceme, a s kým len chceme" - k tomuto sú vyučovaní mladiství na stredných školách v Španielsku, podľa programu socialistickej vlády. "Robte a nechajte ostatných robiť tak, ako sa im páči." Letáky s takýmito poučeniami sa rozdávali mladistvým na stredných školách v oblasti Katalánska - oznámila španielska spravodajská stránka Forum Libertas.

"Užívať si voľný sex je prirodzená záležitosť a odporúča sa to", v letáku sa ďalej píše "naučte sa najlepšie spôsoby ako si ho bezpečne a nerušene užívať ".
Podľa Forum Libertas leták odporúča aj homosexuálne vzťahy. Nič na ňom však nenájdete o zdržanlivosti ani o dôsledkoch pohlavného styku.

V Španielsku programy, ktoré podkopávajú sexuálnu morálku medzi mládežou, sú čoraz bežnejšie. Tak napríklad bol zavedený narodný program na "skorigovanie postoja študentov voči homosexualite" a boja s "homofóbiou"

Národný program s názvom "Občianska výchova a ľudské pŕava" (OVLP) sa zavádza na všetkých školách v Španielsku, štátnych aj súkromných. Rodinám, ktoré odmietajú pustiť svoje deti na tieto hodiny, bolo vyhrážané trestami. Napriek tomu, že školy majú istú voľnosť v tom, do akej miery zavedú tento program. Španielska vláda a sa snažia všetkými dostupnými prostriedkami znormalizovať promiskuitné správanie a neprirodzené sexuálne chovanie u mládeži.

Podľa správ prichádzajúcich z Cordoby v oblasti Andalúzie, OVLP program ide ešte ďalej - propaguje zoofíliu.

Podľa správy vyhotovenej Profesionálmi pre Etiku, organizácia "Cordoba vychováva k slobode", obvinila strednú školu "Mamonides Institute", že pri vyučovaní OVLP programu údajne vyučujú 13-14 ročné deti také ohavnosti ako - "príroda nám dáva sex na to, aby sme si ho mohli uživať s dievčatami alebo s chlapcami, alebo so zvieratami"

Škola označila obvinenia za ohováranie a vyhlásila, že sťažnosť bola nesprávne podaná. Doteraz však nie je zrejmé, že by sa od obvinení dištancovala.

Matthew Cullinan Hoffman