Šokujúce odhalenie. Mimovládky vo veľkom pašujú imigrantov do Európy

869
Kultúra smrti

Odborníci z organizácie Gefira celé dva mesiace sledovali a analyzovali pohyb lodí niektorých mimovládnych organizácií. Mapovali denné príchody imigrantov z Afriky do Talianska a lode, ktoré ich prevážali cez Stredozemné more. Ako sa v správe uvádza, stali sa svedkami veľkého podvodu , nelegálneho prevozu imigrantov do Európy, teda pašeráctva.

Podľa zistení spoločnosti Gefira, mimovládne organizácie, pašeráci a mafia v súčinnosti s talianskou pobrežnou strážou a s Európskou úniou dovážajú desiatky tisíc ilegálnych prisťahovalcov do Európy pod zámienkou záchrany ľudí. Celú správu o zisteniach Gefiry si môžete prečitať tu :

Lode mimovládnych organizácií pod zámienkou záchrany ľudí na mori v skutočnosti často “zachraňujú” aj tých , ktorí sú ešte na pobreží Lýbie. Aktivisti z Gefiry sledovali dokopy 15 lodí , ktoré vlastnili mimovládne organizácie, alebo ktoré mali tieto organizácie prenajaté. Tieto lode boli pravidelne pozorované ako opúšťajú svoje talianske prístavy, následne smerovali na juh, kde na Lýbijskom pobreží vyzdvihli svoj ľudský náklad a potom sa vydali späť do Talianska na cestu dlhú približne 260 míľ.

Konkrétne sa jedná o tieto mimovládne organizácie: Moas, Jugend Rettet, Stichting Bootvluchting, Lekári bez hraníc, Save the Children, Proactiv Open Arms, Sea-Watch.org, Sea-Eye and Life Boat.

Skutočný zámer ľudí z mimovládnych organizácií nie je jasný. Je dosť možné, že ich motívom sú peniaze. Môžu byť tiež politicky riadení. Napríklad činnosť Maltskej mimovládnej organizácie Moas môže byť zárukou toho, že imigranti sa nedostanú na Maltu, ale budú dovezení do Talianska. Táto organizácia má tiež úzke väzby na americkú armádu a maltské námorníctvo. Je teda možné , že Obamova vláda prostredníctvom tejto organizácie cielene zváža imigrantov do Európy a tým ju chce destabilizovať. Je ale tiež možné, že tieto organizácie sú riadené naivnými “slniečkármi”, ktorí nechápu, že ich “služby” sú ako magnet na ľudí z Afriky a sú teda chtiac nechtiac zodpovední za tragédie a smrť tisícov imigrantov, ktorí sa chceli na člnkoch dostať do Európy, nehovoriac o tom, že ich “záchranné” akcie sú destabilizujúce pre Európu.

Činnosti týchto mimovládnych organizácií by sa mohli klasifikovať ako trestný čin pašeráctva. Európska únia však vytvorila osobitnú legislatívu na ochranu “vyvolených pašerákov” pred trestným stíhaním. Text znie takto:

“Kapitáni súkromných lodí a mimovládne organizácie, ktoré sa podieľajú na záchrane v Stredozemnom mori, nebudú trestaní za poskytnutie takejto pomoci”.

 

Počas dvoch mesiacov pozorovania organizácie Gefira bolo takto do Talianska prepašovaných najmenej 39 000 Afričanov a bolo tak vykonané s plným súhlasom talianskych a európskych inštitúcií.