Šéf švédskej homoloby ILGA, bol odsúdetný na 5 rokov za znásilnovanie mladých mužov

2,012
Kultúra smrti

Prezident švédskej organizácie ILGA, Soren Andersson, bol odsúdený na trest odňatia slobody po dobu 5 rokov s priťažujúcimi okolnostami za znásilnenie, kupliarstvo a sexuálne vykorisťovanie 5tich mladistvých chlapcov.

Okrem trestu odňatia slobody musí zaplatiť obetiam odškodné vo výške 545 000 SEK.

Šéf lobistickej organizácie za práva homosexuálov - ILGA, znásilnoval mladých mužov a ponúkal ich k prostitúcii výmenou za lieky a bývanie. Mužov takto zneužival obete po dobu 2 rokov, uvádza okresný súd.

Súd naviac skonštatoval, že muž spreneveroval financie z účtu organizácie ILGA a prevádzal ich na svoj vlastný účet.

Okresný súd vzal do úvahy, že muž podla psychiatra, mal zníženú schopnosť ovládať sa ako dôsledok poruchy osobnosti.

Prípad v holandsku:
Bývalý holandský prezident organizácie ILGA (organizácia na sírenie "gender ideologie" ) je tiež vyšetrovaný za podvody a spreneveru financných prostriedkov.

Išlo o peniaze, ktoré táto organizácia dostávala ako granty a verejné subvencie. Pri vyšetrovaní sa ukázalo, že holandská ILGA nekonala žiadnu verejnú kontrolu ani audit svojích financií.

Vzhladom na to, že táto podpora je z velkej časti z penazí danových poplatníkov (ci uz z tej-ktorej krajiny, alebo aj z EU), majú títo daňoví poplatníci právo vediet, ako sa z ich peniazmi narába.

Naviac sa ukázalo, že hlavný Holansky gay časopis ILGY - COC, subvencovaný štátom, odoberalo len 4000 ludí. Je to v rozpore s tvrdením, ktoré oficialne ILGA deklarovala, že majú 30 000 odoberatelov. Kľadie sa tak otázka na čo časopis COC naozaj slúžil a koho mal reprezentovať? (Holandsko ma 16 mil. obyvatelov, čo činí 0,025%)

Vzhladom k tomu, že nekalé praktiky narábania s financiami týcho homo-lobistických organizácii sa opakujú v rôznych krajinách, odporúča sa daňovým úradom sústredit na ich finančnú kontrolu.