Prorodinný aktivista - gay: Homosexuáli chcú „zničiť rodinu“

4,067
Kultúra smrti

RÍM – „Som homosexuál, ale som proti gay manželstvám“,“ povedal francúzsky prorodinný aktivista pre taliansky katolícky mienkotvorný denník.

Jean-Pier-Delaume Myard, hovorca hnutia Manif Pour Tous, povedal pre La Nuova Bussola Quotidiana, že „jediným cieľom“ homosexuálneho hnutia „za práva gayov“ je „zničenie rodiny.

Myard poskytol toto interview po prvom veľkom zhromaždení hnutia Manif Pour Tous v Taliansku, ktoré sa konalo 11. februára.

Myard podotkol, že v súčasnej debate, „musíme prelomiť mlčanie“ o skutočnej povahe homosexuálneho hnutia, podotýkajúc, že mnohí homosexuáli „nemajú vôbec nič spoločné s homosexuálnou lobby, ktorej jediným cieľom je zničenie rodiny.

Od sedemdesiatych rokov si gay komunita v Spojených štátoch osobuje nárok hovoriť v mene všetkých homosexuálov za účelom zničenia manželstva a rodiny,“ povedal pre katolícky denník. Na začiatku im pomáhalo feministické hnutie, ktoré existovalo skôr, a potom sa presunuli z USA do Európy s pomocou „astronomickej“ podpory z EÚ.

Myard odsúdil homosexuálne hnutie za využívanie detí ako politických nástrojov pre ich ideologické ciele. Zaobchádzajú s deťmi ako s trofejami, v úsilí prinútiť štáty nasledovať ich ideológiu, s malým ohľadom na ich reálne potreby. Dôraz sa kladie na „právo mať dieťa“ namiesto „práv detí“, podotkol.

Dieťa nie je nejaký predmet, ani medicínsky produkt pre tých, ktorí trpia bolesťou z lásky,“ dodal. „Pred 25. rokmi - dnes mám 50 - som si kládol otázku či mať dieťa, aby som mohol odovzdať dedičstvo, blahobyt. V skratke, chcel som dieťa z nečestných dôvodov. Dnes, ako homosexuál myslím iba na záujem dieťaťa.

Musíme prelomiť mlčanie a povedať, že nemôžeme odôvodnene akceptovať zbavovanie dieťaťa jeho sociálnych väzieb.

Skôr než budeme hovoriť o slobode a rovnosti v schopnosti mať deti medzi osobami rovnakého pohlavia, skúsme sa na minútku zamyslieť nad slobodou a rovnosťou dieťaťa, ktoré sa narodí do spoločnosti, ktorú pripravujeme.

LGBT komunita vo Francúzsku, a tiež v Európe, je tvorená najmä militantmi, [ktorí dosahujú] svoje ideologické ciele násilnými metódami,“ povedal Myard.

Kedže je homosexuálom, ktorý protirečí cieľom homosexuálnej lobby, dostáva, ako hovorí, vyhrážky cez svoju Facebookovú stránku ale aj inde. Jedna znela, že v občianskej vojne, „by som bol zastrelený za zradu ich myšlienky.“ Ďalšia bola, že dotyčný chce Myarda „spopolniť.

Nemôžu zniesť, že neuvažujem ako oni. Hovorím to zreteľne a nahlas: je to homofóbny postoj a indikátor totalitarizmu.“ Gay ideológovia hovoria, „že homosexuál nemôže premýšľať alebo konať sám za seba.

Myard trvá na tom, že v opozícii proti homosexualistickým ideológom nie je osamotený: „Všade v Európe sú homosexuáli pripravení vyhlásiť, že gay lobby ich nereprezentuje, ale mnohí sa obávajú odplaty.

Hovorí, že toto hnutie je v skutočnosti „homofóbne“ lebo sa snaží vohnať všetkých homosexuálov do rovnakých ideologicky definovaných kategórií. „LGBT komunita redukuje homosexuálov na ich sexuálnu identitu. To je urážka, redukovať nás na istú kategóriu ľudí, vytvárajúc tak de facto nerovnosť.

Namiesto toho, chceme byť uznaní za takých akí sme, muži a ženy, ale nie v zmysle našej sexuálnej orientácie, ktorá sa dotýka iba našich súkromných životov,“ povedal.

Myard dodal, že väčšina „astronomickej“ podpory hnutia v Európe prichádza priamo od Európskej únie. Citoval konkrétne skupinu ILGA Europe, ktorá je financovaná priamo Európskou komisiou, a ďalšie zdroje má od holandskej vlády a rôznych nadácií, vrátane Inštitútu otvorenej spoločnosti bilionára a sociálneho inžiniera Georga Sorosa.

Citoval nedávno prijatú správu Lunacek, ktorá prikazuje všetkým členským štátom EÚ implementovať ciele LGBT hnutia vo všetkých oblastiach spoločnosti. Nedávno aj talianska vláda vydala smernicu pre novinárov prikazujúcu vyjadrovať sa iba v prospech cieľov homosexuálnej lobby. Vychádzajúc z dokumentu vytvoreného Radou Európy, smernica varuje pred profesionálnymi sankciami a dokonca možným väzením za nedodržanie LGBT línie.

Takéto úspechy, povedal Myard: „ukazujú, že LGBT lobby považuje Európsky parlament za strategické miesto na presadzovanie svojich cieľov a dosiahnutie zmien v európskom práve.