Pedofili na Gay Pride pochode v Prahe. Ďalšie ciele LGBTI osôb a hnutia pedofilov

3,969
Kultúra smrti

Gay Pride pochod v Prahe sa rozšíril aj o iné sexuálne menšiny

Pražský Gay pride, ktorý sa uskutočnil v sobotu, bol zaujímavý okrem alegorických vozov a pestrých kostýmov najmä tým, že sa ho otvorene zúčastnili zástupcovia pedofilov, ktorí niesli transparenty s heslami ako: “Nejen homosexuálove procházejí coming autem”.

Pedofili po vzore homosexuálov začínajú pracovať na legalizácii svojho práva – pohlavného styku s maloletými. Snažia sa o zníženie trestnosti pri pohlavnom styku na 11 rokov. Argumentujú tým, že deti sú sexuálne bytosti a majú právo na sex. Tiež tvrdia, že dieťa dokáže rozlíšiť a dať súhlas na pohlavný styk.

LGBTI osoby sa zasa po akceptácii ich životného štýlu teraz dožadujú práva uzavrieť manželstvá a následne práva adoptovať si deti. V krajinách, kde sú adopcie detí LGBTI osobami už povolené vzniká veľký dopyt po adoptovaní si detí, pretože tieto páry sú neplodné. Juvenilná justícia sa snaží uspokojiť tento dopyt aj odoberaním detí z normálnych rodín na základe sporných alebo nepostačujúcich dôvodov. Deje sa tak najmä v Británii, Nórsku a Fínsku.

Bývalá ministerka sociálnych veci a rodiny Lucia Nicholsonová sa na svojej stránke detivsieti.org snaží poradiť rodinám, ktoré čelia nebezpečenstvu odobratia dieťaťa vo Veľkej Británii.

Aj na Slovensku sú známe takéto prípady, keď najmä adopcie slovenských detí do Talianska zakladali podozrenie, že tieto sú v nových pestúnskych rodinách zneužívané ako sexuálni otroci, alebo jednoducho zmizli, čo vyvolalo podozrenie, že ich náhradné rodiny predali na orgány. Je tiež evidovaný prípad, keď slovenské dievča poskytnuté na adopciu do Talianska bolo medzi jedenástym a dvanástym rokom trikrát na potrat.