Rusko: Vláda NEZAREGISTUJE novú homosexuálnu organizáciu, lebo v stanovách PREVRACIA DEFINÍCIU MANŽELSTVA

3,763
Kultúra života

RUSKO, Moskva, júl 2010 (LifeSiteNews.com) - Ruská vláda odoprela homosexálnemu hnutiu povolenie zaregistrovať sa ako oficiálna lobistická skupina. Dôvodom je, že skupina zahrnula medzi svoje stanovy prevrátenie definície manželstva. Uviedla to spravodajská internetová stránka Interfax.

 Hlavná administratíva ruského Ministerstva spravodlivosti zamietla požiadavku Nikolaja Alexejeva, hlavného homosexuálneho agitátora. Stanovy jeho organizácie udávajú aj zámer prevrhnúť ruské platné zákony, ktoré definujú manželstvo ako jednotu muža a ženy. Rozhodnutie prišlo z moskovského Gagarinského súdu v júli a podporila ho aj pravoslávna kresťanská skupina bojujúca za ľudské práva.

 Roman Silantyev z Centra pre ľudské práva svetového ruského výboru ľudu (WRPC) pre Interfax povedal, že jeho organizácia rozhodnutie schvaľuje. Skupinu znepokojovali “neustále snahy zničiť samotný zámer tradičnej rodiny.”

 “Skúsenosti zo západu ukazujú, že homosexuáli od zástancov tradičnej rodiny nepožadujú len rovnaké práva , ale snažia sa tiež vnucovať im svoje názory a zakazujú akúkoľvek kritiku ich presvedčenia,” podotýka.

 Silantyev nepovažuje toto rozhodnutie za náhodu. Rozhodnutie prišlo práve v čase sporu v USA kvôli Jennifer Keetonovej. Tejto študentke poradenstva na August University v štáte Georgia bola nariadená povinná účasť na “školení citlivosti voči rôznorodosti”, aby už neprehlasovala svoje kresťanské názory o manželstve, inak príde o šancu ukončiť školu.

 “Stanovisko ruských úradov je prevenciou podobných prípadov v Rusku, keď sexuálni zvrátenci diskriminujú veriacich,” povedal pre Interfax.

 Rozhodnutie prišlo práve v čase, keď ruské Ministerstvo školstva rozhodlo, že iba heterosexuálne páry si môžu adoptovať ruské deti. Alexejev sa plánuje odvolať proti rozhodnutiu súdu na Európskom súde pre ľudské práva (ECHR). Alexejev je zakladateľom Homosexuálneho Ruska a organizátorom ruského Dúhového pochodu, ktorý bol zakázaný z dôvodu urážania ruskej “morálne zdravej spoločnosti” svojou “satanistickosťou”.

 Moskovská vláda sa snažila bojovať proti dúhovým pochodom zatknutím a pokutovaním homosexuálov, ktorí pochodovali protizákonne. Tieto pochody sú celosvetovo známe verejným vystavovaním nahoty, oplzlými gestami a kostýmami, a dokonca aj verejným sexom medzi zúčastneným

 Extrémne explicitné prejavy spôsobujú, že sa fotografie nedostávajú do médií. Napriek tomu však jedna španielska televízia tieto úkazy odvysielala, za čo bola potom pokutovaná španielskou socialistickou vládou kvôli “vyvolávaniu nenávistnosti”.

 Alexejev tiež zvažuje obžalovanie moskovského primátora Yuriho Luzhkova na Európskom súde.

 Homosexuálny vodca z Moskvy tiež podporuje spor na ECHR súde vznesený lesbickou dvojicou, ktorej zamietli sobáš. Keďže Rusko je známe svojou ignoráciou rozhodnutí ECHR, zdá sa, že Strasburský súd nebude úspešný vo vnucovaní revolúcie v ruských zákonoch o manželstve.

 Peter J. Smith