Vicka

Zasvätenia vo Vatikáne sa zúčastnila aj vizionárka Vicka z Medjugorje

324
Zuzana Smatanová
AltKAT

Vicku, vizionárku z Medjugorje, privítalo v Ríme, kde sa zúčastnila slávnosti zasvätenia Ruska a Ukrajiny Nepoškvrnenému Srdcu Panny Márie, veľa jej talianskych priateľov. Povedala, že z tohto historického okamihu v Cirkvi pociťuje v srdci veľké šťastie.

Čo hovorí vizionárka o vojne a o Fatime? 

"Čo sa týka tajomstiev, v skutočnosti neviem čo sa udeje, Panna Mária k tomu hovorí málo; poznám iba deväť a ani k nim neviem časový údaj ... tieto tajomstvá sa týkajú celého sveta, no nepovedala mi presný čas ... znak na Podbrde ostane navždy ...

Čo sa týka Garabandalu? Neviem nič ... čo sa týka Fatimy viem toľko, že Panna Mária povedala posolstvá s tajomstvami, ktoré sa v súčasnosti napĺňajú ... nesmieme mať strach."

 

Prečítajme si posolstvo z 25. marca 2022, ktoré dala Panna Mária, Kráľovná pokoja Mariji:

"Drahé deti! Počúvam váš nárek a vaše prosebné modlitby o mier a pokoj. Satan celé roky bojuje za vojnu. Preto ma Boh poslal medzi vás, aby som vás viedla po ceste svätosti, pretože ľudstvo sa ocitlo na križovatke. Vyzývam vás - vráťte sa k Bohu a k Božím prikázaniam, aby ste dobre obstáli na zemi a aby ste sa dostali z tejto krízy, do ktorej ste upadli, pretože nepočúvate Boha, ktorý vás miluje, chce vás zachrániť a priviesť do nového života. Ďakujem, že ste prijali moje pozvanie."