Catholics pray

Katolíci sa modlia ruženec na protest proti tomu, aby transvestiti čítali deťom rozprávky

90
Milko Kostovič
Kultúra života

Desiatky Katolíkov sa koncom minulého mesiaca zhromaždili v Hannoveri v Pensylvánii, aby protestovali proti podujatiu Drag Queen Story Hour, ktoré usporiadalo Kresťanské združenie mladých žien (YWCA).

Podujatia, na ktorých transsexuáli čítajú rozprávky deťom, vystavujú malé deti transgenderizmu a transvestitizmu. Tieto slávnosti zároveň normalizujú radikálnu sexuálnu ideológiu, ktorá je v rozpore s tradičnou morálkou aj biologickou realitou.

Na protest proti tejto udalosti a na "obranu nevinnosti našich detí" prišlo v nedeľu 20. februára pred budovu asi 45 Katolíkov, kde sa modlili ruženec, spievali hymny a litánie a hrali na gajdy.

Skupinu tvorili členovia hnutia America Needs Fatima, ktorú organizovali dvaja kapitáni ružencovho zhromaždenia, pričom sa zapojili aj členovia tradičnej katolíckej skupiny Tradition, Family, and Property (TFP) Student Action. 

Katolíci, ktorí sa zúčastnili protestu, niesli transparenty: "Trúbte na záchranu našich detí," "Drahý Bože, nedovoľ, aby boli malé deti zvedené rozprávkami Draq Queen" a "Boh ich stvoril ako MUŽA a ŽENU". 

Proti katolíckym demonštrantom sa postavilo zoskupenie prebudených "pastorov" a LGBTQ aktivistov, ktorí mávali vlajkami gay pride a hrali vulgárnu hudbu na podporu podujatia Drag Queen Story Hour. 

Medzi odporcov zhromaždenia sa zaradili luteránski "pastori, komunisti, zástancovia potratov, environmentalisti a satanisti", ako uvádza vyhlásenie skupiny TFP

Skupina TFP tiež uviedla: "...aby zablokovali Katolíkov, jeden prohomosexuálny muž zaparkoval pred nimi svoje nákladné auto s veľkou dúhovou vlajkou."

"Ďalší ‘pride‘ zástanca priniesol reproduktor a spustil pro-sodomické piesne. Dojemné melódie gájd členov TFP čelili vulgárnej hudbe," pokračovalo vyhlásenie TFP.

Videozáznam z udalosti zobrazuje proti-demonštrantov, vrátane žien v klerikálnych golieroch a množstvo ľudí s viacfarebnými vlasmi, piercingom na tvári a dúhovými vlajkami, ako obviňujú Katolíkov z predpojatosti a z toho, že "nie sú pravými kresťanmi"

Naomi Asper, zakladateľka a výkonná riaditeľka Pride Hanover, sa pre redakciu The Evening Sun vyjadrila že cieľom bolo "ponúknuť mladým ľuďom bezpečný priestor, aby sa dozvedeli o láskavosti, prijatí, láske a rešpekte k rozmanitosti a inklúzii"

Jej súhlas s podujatím nezdieľajú Katolíci, ktorí veria, že Boh stvoril ľudské bytosti ako muža a ženu a že transgenderizmus a homosexualita porušujú Jeho láskyplný plán.

Časopis The Evening Sun poznamenal, že príručka ružencového sprievodu tvrdí, že podujatie Drag Queen Story Hour "ničí nevinnosť detí tým, že predstavuje dospelých mužov oblečených ako ženy, ktorí čítajú rozprávky ľahko-ovplyvniteľným malým deťom"

Podľa príručky majú tieto podujatia "drag queens (kráľovien)", ktoré často nosia "vulgárne kostýmy", aj efekt "zosmiešňovania skutočnej ženskosti"