Tennis

Principiálny postoj Novaka Djokoviča v kontraste s "prebudenými" americkými športovcami

271
Milko Kostovič
Kultúra života

V ostatnom čase sme boli svedkami dvoch rozdielnych prístupov svetových športovcov voči verejnému tlaku. Na jednej strane tu máme tenisového velikána Novaka Djokoviča, ktorý sa postavil proti lekárskej tyranii povinného očkovania, čím ohrozil svoju kariéru na samotnom vrchole. Potom tu ale máme amerických športových profesionálov, ktorí nepreukázali taký zásadový postoj, keď sa ich ligy poklonkovali hnutiam Black Lives Matter (BLM) alebo LGBT "pride", pričom obe tieto hnutia podkopávajú tradičnú rodinu.

Djokovič sa pre BBC vyjadril, že je ochotný vynechať nadchádzajúce veľké turnaje, pretože "je to cena, ktorú som ochotný zaplatiť"

Ani jeden hráč bejzbalovej (MLB), futbalovej (NFL), hokejovej (NHL) alebo basketbalovej ligy (NBA) však nezaplatil takú cenu, aby sa odmietol podieľať na tom, ako jeho liga a tím spolupracujú s týmito proti-rodinnými silami sexuálnej revolúcie. 

Za posledné roky veľké športové organizácie zvestovali nebezpečné posolstvo americkej mládeži, keď idealizovali sodomiu a rodový zmätok.

Bejzbalová liga už roky normalizuje homosexualitu medzi mladými fanúšikmi, pričom im prezentuje "Pride noci" a návrhy na homosexuálne "manželstvá". 

Futbalová liga vlani vytvorila 30-sekundovú reklamu, v ktorej americkej mládeži odkazovala, že americkým hobby je byť "gay", "lesbou", "bisexuálom" alebo "transgender". 

Atlantské futbalové a basketbalové tímy sponzorovali recitály Draq Queen pre malé deti. 

Počas leta 2020 sa bejzbalová liga prezentovala hrozným spôsobom, keď sa stovky profesionálnych hráčov prihlásili k ohavnej marxistickej ideológii BLM.

Kľačaním vzdávali športovci hold nie občianskym právam, ale marxizmu; ničeniu tradičnej rodiny; transgender a homosexuálnym politickým právam potláčajúcim nielen náboženskú slobodu, ale samotné náboženstvo; definancovaniu polície; a vymazaniu západnej histórie a kultúry. 

NFL a NBA boli menej jednotné v prejave podpory BLM, no napriek tomu boli v každom ohľade servilné.

Opravte ma, ak sa mýlim ale nepoznám žiadneho profesionálneho tímového hráča, ktorý by sa na protest vzdal svojej kariéry. Zdá sa, že všetci uprednostňujú podliezanie a klaňanie sa, veľké platy a slávu pred tým, aby sa postavili na odpor a chránili americkú mládež.