MEXIKO - MATKA PORODILA dieťa svojmu homosexuálnemu SYNOVI

3,508
Kultúra smrti

Mexiko, november 2010 (LifeSiteNews.com) – V Mexiku sa odohral nezvyčaný pôrod, 50-ročná Mexičanka porodila dieťa, ktorého biologickým otcom je jej vlastný syn - homosexuál. Informovalo o tom spravodajstvo Mexico City Reforma.

 Žena, ktorej meno nebolo zverejnené, sa rozhodla ponúknuť svoju maternicu svojmu 31-ročnému synovi ‘Jorgemu’, slobodnému homosexuálnemu biznismanovi, ktorý túžil po dieťati. Jeho vydatá kamarátka z detstva mu poskytla vajíčko. Jorgeho syn bol počatý umelým oplodnením (in vitro) s asistenciou pôrodného gynekológa Juana Manuela Casillasa, ktorý plod vložil do maternice matky.

 Žena teda porodila 1. novembra 2010 vlastného vnuka cisárskym rezom. Z nemocnice ju prepustili po 48-mich hodinách pozorovania. Teraz sa o dieťa stará. Zodpovední doktori vravia, že sa nevyskytli žiadne komplikácie.

 „Necítim sa ani ako matka, ani ako stará mama. Keď ma oslovia "matka’, je mi to zvláštne, ale keď mi povedia ‘stará mama‘, tiež. Je to môj prvý vnuk, ale napriek tomu je ako môj štvrtý syn,” ,“ povedala žena pre spravodajstvo Reforma.

 Rodina zdokumentovala všetky podrobnosti narodenia malého Daria, aby sa jedného dňa mohol dozvedieť pravdu o svojom pôvode.
Podľa gynekológa by žena-matka znovu rada otehotnela. Ak by vraj vedela, že by bolo tehotenstvo bez komplikácií, bola by nadšená.

 
 
Matthew Cullinan Hoffman