Picture

Veľká moc Panny Márie: Auto zhorelo a hasiči objavili niečo "nadprirodzené"

1,438
Milko Kostovič
AltKAT

Boh dokáže čokoľvek! ?

V utorok 4. januára oheň zachvátil nákladné auto na ceste pri obci Laranjeiras do Sul v brazílskom štáte Paraná. Plamene úplne pohltili vozidlo, ale jedna vec zostala nedotknutá: obrázok Panny Márie z Aparecidy, patrónky Brazílie.

Jeden z miestnych nakrútil video z incidentu po požiari. Zadná časť nákladného auta s obrazom Panny Márie je úplne nedotknutá a v perfektnom stave.

Vedľa Panny Márie stojí modlitba: "Prikry ma svojím posvätným plášťom. Amen."

Tu je preklad videa s názvom "Veľká moc Panny Márie":

"Takto vyzerá situácia na moste Ponte do (Rio) Xagu. Bol som zvedavý na tú scénu. Vodič nie je zranený. Ale je tu ešte jedna skutočnosť, ktorá ma zaujala.

"Je to proste zázrak, že vodič prežil, ale ukážem vám ďalší dôležitý detail – to, čo tu zostalo nedotknuté. Pre tých, ktorí neveria v zázraky – v Pannu Máriu – je celý zvyšok nákladného auta zničený. Asi po dvadsiatich hodinách tam dole stále vychádza dym."

Brazílske spravodajstvo Correio Braziliense uviedlo, že požiarny zbor potvrdil incident a to, čo sa stalo.

Zdroj uviedol, že požiar spôsobilo zlyhanie palubnej dosky nákladného auta. Hovorca hasičského zboru uviedol, že "jediné vysvetlenie" prežitia obrázku "je skutočne to nadprirodzené"

"Príves nákladného auta je vyrobený z rovnakého materiálu ako karoséria – tenké hliníkové pláty – materiál, ktorý sa ľahko roztopí, keď sa blíži požiar. Takéto veci vidíme často, ale nemôžeme to komentovať, pretože je veľa ľudí, ktorí tomu neveria," povedal hovorca. 

"Ale horí to veľmi rýchlo. Jediné vysvetlenie je skutočne nadprirodzené."

Panna Mária z Aparecidy, oroduj za nás!