bishop Strickland

Americký biskup vyzýva Katolíkov, aby povedali "nie" povinnému COVID očkovaniu

519
Milko Kostovič
Kultúra života

Biskup Joseph Strickland vystríha vlády, firmy a dokonca aj kolegov - biskupov, ktorí nútia ľudí, aby sa dali zaočkovať potratom-skazenými vakcínami. Strickland to označil za "čas, keď treba vystúpiť a povedať nie nariadeniam". Jeho Excelencia prišla s týmto vyhlásením počas najnovšej epizódy programu The Bishop Strickland Show, na ktorej sa podieľal aj rozhlasový kazateľ Terry Barber. Reláciu vysielala stanica Virgin Most Powerful Radio.  

Biskup Strickland tiež poukázal na to, ako nedávne snahy globalistov a vlád nariadiť povinné očkovanie porušujú svedomie jednotlivcov a ich slobodnú vôľu danú Bohom. Odsúdil to najmä v prípade Katolíkov a zdôraznil význam cirkevnej doktríny týkajúcej sa práva na slobodu svedomia.

Jeho Excelencia ďalej uviedla, že dokonca aj katolícki biskupi podporujú povinné očkovanie. Hovorí, že aj keď sa americkí biskupi pôvodne rozhodli odsúdiť povinné očkovanie, v "zásade sklopili zrak a ustúpili". 

Strickland tiež načrtol, ako sú časy, v ktorých žijeme, znamením toho, že Amerika "predstavuje dosť temné miesto pre spoločnosť", pretože slobody ľudí sa neustále okliešťujú.

Napriek tomu dospel k záveru, že kresťania musia zostať pevní a znalí svojej viery, uplatňujúc slobodnú vôľu podľa Božieho plánu.