baby

Kalifornská univerzita urgentne potrebuje genitálie potratených bábätiek pre svoje výskumy

238
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

The University of California, San Francisco, je zbernou nádobou všetkých zvyškov po potratoch v USA a najnovšie zbiera najmä genitálie potratených bábätiek, aby ich využila pri výskumoch - uvádza sa v dokumentoch, získaných pro-life obhajcami. 

The Daily Wire informuje, že Pro-Life San Francisco objavili tieto desivé údaje v dokumentoch, ktoré sa vyžadujú na základe Zákona o kalifornských verejných záznamoch. University of California je okrem toho verejnou inštitúciou, ktorá funguje z peňazí daňových poplatníkov. Medzi dokumentami, ktoré univerzita poskytla, sú tzv. "zoznamy príchod/odchod a zbieranie", alebo súbory názvov ľudských tkanív, pozbieraných z potratených bábätiek. Live Action, ktorej sa dostali do rúk tieto dokumenty, zistila, že na množstve zoznamov figuruje najmä položka "genitálie a/alebo gonády" potratených bábätiek. V správe sa uvádza: "Zo 43 zoznamov 42 dokumentuje priam žatvu genitálií a/alebo gonád. Je paradoxné, že práve ´vedci´, ktorí pracujú pre inštitúciu, ktorá sa pokladá za popredného bojovníka v bitke o tzv. "reprodukčnú spravodlivosť", trávi dni mrzačením a znehodnocovaním reprodukčných orgánov ľudí, ktorých životy boli brutálne ukončené v duchu motta "reprodukčnej voľby".     

Sledujte LifeNews na Parler social media network a dozviete sa najnovšie pro-life správy!

Dátumy na univerzitných dokumentoch podľa Live Action naznačujú, že zbieranie častí telíčok potratených bábätiek pokračovalo aj počas pandémie covid-19, čiže aj vtedy, keď všetky ostatné podniky, školy, kostoly a ďalšie subjekty v Kalifornii boli zatvorené. Pro-Life San Francisco označuje Kalifornskú univerzitu za " hlavné tréningové centrum USA pre potraty v neskorom štádiu tehotenstva". Vedie viac ako 100 potratových tréningových programov v rámci celej krajiny, vrátane precvičovania toho, ako potratiť životaschopné nenarodené bábätko po 21. týždni tehotenstva. S týmto na pamäti požiadalo Pro-Life SF univerzitu o dokumenty a protokoly, týkajúce sa bábätiek, ktoré prežili potrat. Doteraz nič nedostali. Právnici Univerzity uviedli, že také dokumenty neexistujú, "pretože Centrá slobodnej voľby žien nemajú povinnosť stanoviť životaschopnosť bábätiek, ktoré prežili potrat, ani im poskytnúť nevyhnutnú starostlivosť". Ide v podstate o zamlčané pripustenie možnosti, že bábätká, ktoré prežijú potrat, sú jednoducho ponechané len tak, aby zomreli, a to bez poskytnutia aj tej najzákladnejšej paliatívnej starostlivosti.  

Pro-Life San Francisco sa napriek všetkému stále dožaduje odpovedí od Univerzity a na svojom Board of Regents vyzýva k okamžitému ukončeniu týchto hrubých a neetických potratových praktík. Počas júnového stretnutia obvinila pro-life dobrovoľníčka Univerzitu zo "spoluúčasti na týraní človeka" a žiadala od nej údaje o bábätkách, ktoré sa narodili živé po zbabraných potratoch. Medziiným zdôraznila, že požadovanie ďalšieho financovania výskumu vytvára umelú závislosť na potrebe zásobovania časťami telíčok potratených bábätiek. Pro-life organizácia povzbudzuje ľudí, aby 1 minútu na Board of Regents telefonicky verejne okomentovali požiadavku, aby Univerzita transparentne konala a ukončila otrasné a "do neba volajúce" neetické experimenty s časťami telíčok potratených bábätiek.