Al_Shaheeb_1024_512_75_s_c1.jpg

Sudca je na strane opitých trans-žien, ktoré zbili tínedžera za jeho názor, že sú ´fake´

294
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

Aj napriek progresívcom, ktorí sa kryjú rozmanitosťou a inklúziou a konzervatívcom, označovaným za bigótnych, nie je prevažná väčšina tých, čo sa držia spoločensky konzervatívnych názorov v skutočnosti biela (často ide dokonca o prisťahovalcov). Platí to v Kanade, čoraz viac to platí v USA a v UK sa anglikánska cirkev pokúša nájsť kreatívny spôsob, ako potvrdiť transgenderizmus, zatiaľ čo imámovia požadujú, aby verejné školy prestali ich deťom vštepovať ideológiu LGBT. 

Dochádza k jednému z paradoxov, kedy aktivisti LGBT a konzervatívne menšiny často volia tých istých politikov v čudesných nevhodných koalíciach. Progresívci, ktorí nazývajú sociálnych konzervatívcov bigótnymi, si zjavne neuvedomujú, že rovnaké obvinenie, aké aplikujú na nich, môžu aplikovať aj na vlastných voličov z radov prisťahovalcov, ktorí ich pre svoje náboženské, kultúrne, či obyčajné rozumové dôvody nechcú v tomto prípade slepo nasledovať. 

Konflikt medzi rastúcou netoleranciou LGBT hnutia a imigrantmi zavŕšil v novembri bizarný príbeh (the Daily Mail) o zlomyseľnom útoku "gangu opitých transgender žien, ktoré násilne zaútočili na tínedžera pri východe z metra". Obeť útoku, 19-ročný Al Shaheeb sa 24. júna 2018 v skorých ranných hodinách zjavne dostal do slovnej potýčky s troma ľuďmi (už predtým spomínaným "gangom opitých transgender žien"). Ukázal na jedného z nich a povedal ´Ty nie si žena - aby si bol žena, musíš mať ...´. Tínedžer skrátka poukázal na to, že muži, prezlečení za ženy v skutočnosti nemajú ženské genitálie. Jeho pravdivé vyhlásenie mu však vynieslo "kopance, buchnáty a zmlátenie". Bol odvezený do nemocnice a počas súdneho procesu s tromi násilníkmi začula súdna sieň v Londýne, že mal "iba zopár škrabancov a urobil sa mu monokel". Násilníci boli potrestaní šesťmesačným zákazom vychádzania medzi 21.00 a 7.00 hod a dvojročným podmienečným trestom.

Sudca Nigel Seed po vynesení rozsudku "povedal gangu", že sympatizuje s ich motívom: "Boli ste extrémne transfobicky a rasovo zneužití. To však neospravedlňuje to, čo ste urobili, zašli ste vo svojich reakciách príliš ďaleko - ale, transfobické problémy sú pochopiteľne mimoriadne citlivé ... vaše správanie v žiadnom prípade neprehliadam, no akceptujem, že čo sa vám prihodilo na začiatku incidentu, bolo úplne nesprávne a že ľudia ako vy by nemali byť takto na verejnosti, ani nikde inde, napádaní. Akceptujem, že tento tínedžer povedal pravdivé slová, ale v nesprávnom čase a na nesprávnom mieste. Vzhľadom na čas hádky bol zrejme opitý. Britský sudca povedal skupine násilníkov, ktorí dokopali a dobili na chodníku tínedžera za to, že povedal biologickým mužom, že skutočné ženy majú ženské genitálie, že to je absurdné a smiešne. Našťastie ich sudca nenechal bez trestu, no na záver im povedal, že ich zúrivé besnenie bolo v podstate iba reakciou, ktorá vzhľadom na "ťažkú osobnú urážku" sa len trocha vymkla spod kontroly."   

Realitou zostáva, že pokrokový svetonázor je čímsi väčším, než len jednoduchým post-kresťanským názorom. Je alternatívou reality, v ktorej človek musí odložiť svoje presvedčenie o základnej biológii, neveriť tomu čo vidí na vlastné oči a svoju vieru začleniť skôr do trvale sa vyvíjajúcej ideológie, než k zdravému rozumu a múdrosti, ktorá pretrváva už tisícročia. To, čo prichádza na Západ, nie je len kontakt s rozličnými náboženstvami (či skôr s ich absenciou) ale ide tu o absolútne odlišný spôsob nazerania na svet. Je to čosi celkom iné, než obyčajný kultúrny šok. Tu ide totiž o nesúhlas so základnými premisami nielen o spoločnosti, ale aj o zásadných faktoch, o tom kým sme a čo chápeme pod pojmom ´byť človekom´.

Jonathonov nový podcast, The van Maren Show, sa venuje rozprávaniu príbehov o pro-life a pro-family (prorodinnom) hnutí. V rámci minulého stretnutia robil interview s Dr. Ryszardom Legutkom, filozofom, politikom a profesorom z poľského Krakowa a diskutovali o Legutkovom boji proti komunizmu a liberálnej demokracii.