bleak_coronavirus_1024_512_75_s_c1.jpg

Katolícky filozof a katolícky lekár: Panika okolo COVIDU je nebezpečnejšia než ochorenie

286
Milko Kostovič
Neutral

Katolícky filozof a katolícky neurológ napísali esej stanovujúcu medicínske a politické účinky koronavírusu. Ich záver je taký, že manipulácia verejnej paniky je až na niekoľko prípadov nebezpečnejšia než samotná choroba.

Dr. Carlos A. Casanova, profesor filozofie na Univerzite sv. Tomáša v Čile a americký neurológ Dr. Thomas Zabiega napísali článok opisujúci vážne škody, ktoré majú a budú mať neuvážené lockdowny a odmietnutie účinnej liečby COVIDU-19.  

"Tento rok bol poznačený fenoménom ‘koronavírusu‘."

"Na konci prvého štvrťroka sa Svetovej zdravotníckej organizácii (WHO) spolu s mainstreamovými médiami a mnohými vládami podarilo vytvoriť panickú situáciu v populácii západnej pologule." 

"Táto panika viedla k prijatiu katastrofálnych opatrení v oblasti verejného zdravia (najmä sociálne odstupy, obmedzenia a lockdowny), ktoré zasahujú do slobody ľudí a demokratických inštitúcií Západu a ďalších národov."

Celý dokument nájdete na tomto mieste v pdf formáte. 

Casanova a Zabiega vo svojom trojdielnom dokumente skúmajú koronakrízu ako medicínsky fenomén, politickú katastrofu a vážne nebezpečenstvo pre budúcnosť ľudstva. Problémom nie je samotná choroba, ale cynické povzbudenie a manipulácia s rozšírenou verejnou panikou. Autori sa domnievajú, že výsledkom bude vynútené očkovanie miliónov ľudí zatiaľ netestovanou RNA vakcínou. 

"Vyjasnime si to: vakcíny sú úžasná vec, vďaka ktorej je ľudstvo imúnne voči vážnym (chorobám)."

"Niet však pochýb o tom, že v dnešnej dobe sa vakcíny často miešajú s látkami, ktoré sú škodlivé alebo neetické; a tiež nie je pochýb o tom, že smrtnosť Sars-CoV-2 neospravedlňuje lockdowny, extrémne sociálne dištančné opatrenia a viac-menej nútenú vakcináciu."

Vedec a neurológ v úvode práce skúmajú zvláštne odmietnutie hydroxychlorochínu ako účinnej liečby, nevysvetliteľné odmietnutie odbornej lekárskej rady neuvaliť domáce väzenie starším ľuďom, nehovoriac o ostatných, a katastrofické vylúčenie starších ľudí z nemocníc do opatrovateľských domov, kde došlo k drvivej väčšine úmrtí spojených s koronavírusom. Lockdowny viedli k nárastu sociálnych problémov, ako je nadmerné pitie a drogové závislosti, ako aj k zanedbávaniu ľudí s inými chorobami, napríklad s rakovinou. Pochybná je zároveň účinnosť tzv. sociálneho odstupu a nosenia masiek, rovnako ako akákoľvek panika. Predstava, že nemáme imunitný systém, ktorý by dokázal bojovať s "novým" koronavírusom, je falošná, hovoria: "Samozrejme, že máme! Každý rok tú pravdepodobne máme nový vírus a tisíce rokov sme proti nim bojovali."