china24.jpg

V čínskych nemocniciach zabíjajú bábätká aj po narodení - kontrolujú tak menšiny

1,010
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

Zlo, ktorým je komunistická Čína, je čoraz viditeľnejšie pre každého, kto má oči na pozeranie. Najnovšie informácie poskytol gynekológ-pôrodník, ktorý dávnejšie pracoval v nemocniciach provincie v západnej Číne Chiangjang, ktorá je domovom ujgurskej moslimskej náboženskej menšiny. Je to brutálne čítanie. Radio Free Asia story

"Nemocnice v spomínanej provincii sú nútené potratiť a zabiť každé bábätko, ktoré sa narodí nad plánovaný počet detí v rodine, alebo ktoré matka počala skôr, ako uplynuli tri roky od predchádzajúceho pôrodu. Každá nemocnica má tzv. Jednotku plánovania rodiny, ktorá je zodpovedná za zavedenie a dodržiavanie pravidiel - kto a koľko detí bude mať a kedy sa majú narodiť - všetko sleduje.

Opatrenia boli striktné - medzi deťmi musel byť rozdiel 3 až 4 roky. Boli bábätká, ktoré sa mali narodiť v deviatom mesiaci a ktoré hneď po vyvolaní pôrodných bolestí zabili. Robili to na pôrodníckom oddelení, pretože také bolo nariadenie. Všetky ´operácie´ vykonávali Jednotky plánovania rodiny, a to aj na ženách, ktoré boli "v 8 a 9 mesiaci tehotenstva"; v niektorých prípadoch zdravotnícky personál zabíjal bábätká, ktoré už boli narodené. Bábätká, ktoré sa narodili v nemocnici mimo plánovaný limit pre rodinu, zabíjali a ich telíčok sa zbavovali."

Nová, v poradí už Štvrtá ríša. A vy - Nike, NBA, Apple a ďalšie prebudené US spoločnosti, ktoré nám tak nadšene hlásate sociálnu spravodlivosť - len pokojne pokračujte ďalej. Vyberáte špinku z oka USA a červené brvno v oku Číny ignorujete a to všetko len preto, že vám Čína dovoľuje zarábať prekliato obrovské množstvá peňazí.

Číne by sa mal veľkým oblúkom vyhýbať celý civilizovaný svet. Rôzne spoločnosti a športové hviezdy by nemali umožňovať tejto despotickej krajine z nich bohatnúť.