lg-JcDlzy5vgBOTnw4YMvXBkHhCNIuNgKd3HsgG96DG_1024_512_75_s_c1.jpg

Prvý animovaný Disney film s otvorene homosexuálnou postavou. Premiéra bude tento mesiac.

254
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Prvý animovaný Disney film s otvorene homosexuálnou postavou sa začne v kinách premietať v piatok 6. marca. LifeSite a obhajcovia tradičnej rodiny vyzývajú rodičov, aby film bojkotovali. 

Film je o dvoch bratoch, ktorých nahovorili herci Tom Holland a Chris Pratt. Títo dvaja bratia sa vydali na misiu magicky vzkriesiť svojho otca na jeden deň. 

Jednou z menších postáv filmu je strážnička Specter, fialový policajt - kyklop. Okrem toho, že je to jednooký a purpurový kyklop, strážnička Specter, ktorú nahovorila Lena Waithe, je tiež otvorená lesbička, informuje portál Slate. 

V jednej scéne, kde strážnička Specter zastavuje motoristu, ktorý tvrdí, že ho rozptýlili deti jeho priateľky, postavy strážničky reaguje: "Kvôli dcére svojej priateľky som si vytrhala všetky vlasy."

Hoci moment zjavne prechádza bez pripomienok a bez toho, aby bol "zobrazený" ako "špeciálny", pro-rodinní obhajcovia a kresťania vyzývajú rodičov, aby film bojkotovali. 

Disney je tiež materskou spoločnosťou produkcie Marvel Studios, ktorá sa nachádza uprostred výroby filmu, kde vystupuje "LGBT superhrdina". 

"Jedná sa o neúnavný útok na nevinnosť našich detí," uviedol Gualberto Garcia Jones, zástupca advokátov LifeSite. "A my rodičia musíme byť rovnako vytrvalí pri odmietaní pokusov spoločnosti Disney o sexualizáciu našich detí."

"Presadzovaním programu LGBT vážne nerešpektujete naše hodnoty," stojí v petícii. "Skončili sa časy, keď sme vám odovzdali naše ťažko zarobené doláre, aby ste sa mohli otočiť chrbtom a uraziť nás a nevinnosť našich detí."

"Prosím, v budúcnosti nepokračujte v tejto agende."

Petíciu LifeSite, v ktorej sa vyzývajú rodičia, aby bojkotovali film Vpred (Onward) a neodmeňovali produkciu Disney za podporu homosexuality, si môžete prečítať a podpísať na TOMTO mieste.