ex-satanist.jpg

Ex-satanista odhaľuje nadprirodzený zážitok v pekle, po ktorom sa obrátil na kresťanstvo

1,322
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Peklo je skutočné a určite by ste sa tam nechceli dostať. 

Bývalý satanista a rodák z newyorského Bronxu, John Ramirez, odhalil svoj desivý astrálny zážitok z pekla, ktorý ho napokon priviedol ku konverzii na kresťanstvo. 

Ramirez opísal tento prelomový zážitok v rozhovore pre stanicu News12 The Bronx. Ramirez sa začal ponárať do hlbín čarodejníctva vo veku ôsmich rokoch po tom, čo mu jeho násilnícky otec predstavil kult Satana. 

Podľa článku "bol trénovaný za vysoko-postaveného kňaza satanského kultu v New Yorku, ktorý zosiela mocné čarodejnícke kúzla a ovláda celé územia."

"Svoje telo som opustil v roku 1999," vysvetľuje Ramirez. "Vybral som sa do pekla a vrátil som sa späť. A odovzdal som svoj život Ježišovi."

Vypočujte si silný príbeh nižšie: (odkaz)

http://bronx.news12.com/clip/15000770/to-hell-and-back-ex-satanist-claims-he-went-to-hell-converts-to-christianity

Ramirez tvrdí, že išiel do pekla a hovoril tam s diablom. Povedal, že opustil svoje telo a opísal svoj desivý zážitok z pekla.

"Opustil som svoje telo a nachádzal sa vo vlaku, ktorý smeroval do pekla," začína Ramirez. "Tento vlak bol plný ľudí. Išiel tak rýchlo - rýchlejšie ako čokoľvek iné na Zemi. Keď dorazil do pekla, vo vlaku bola Jezábel. Jezábel hovorila démonickým jazykom a zvolala na mňa: Zradca, zradca!"

"Trochu som sa od nej vzdialil, pretože v tom vlaku bol taký silný hnev, aký som na Zemi nikdy nezažil. Nevideli ste tváre ľudí. Mohli ste vidieť všetko, ale tváre nie. V tomto vlaku ste však cítili hrôzu a tí ľudia vedeli, že idú na miesto, z ktorého sa nikdy nevrátia."

"Keď vlak dorazil do pekla, vystúpil som." 

"Keď vstúpite do pekla," povedal Ramirez, "povrch dýcha. Dýcha, akoby ste šliapali na ľudskú osobu. Keď vstúpite do pekla, prvá vec, ktorú si človek povie - prvá vec, ktorú som si povedal, keď som vstúpil do pekla - a som si celkom istý, že všetci to hovoria, keď idú do pekla, je: "Nepatrím sem."

"A to som práve povedal. Prišiel som do pekla - videl som ľudí, ktorí dodnes praktizujú čarodejníctvo. To mi hovorí, že títo ľudia sa nikdy nedostanú do neba, pretože sa nebudú kajať." 

"A tak som začal chodiť cez portály pekla a vtedy začneme mať pocit, že sa dusíte ... Máte strach. Strach je ako ľudská osoba v pekle. Nie je to ako strach tu." 

"Strach v pekle sa okolo vás ovinie ako kazajka. Počujete ho dýchať. Môžete ho počuť, akoby niečo živé na vás viselo." 

"Pokúšam sa prejsť portálmi pekla a snažím sa nájsť cestu von a potom tam bol tunel. Prešiel som jedným z tunelov, pretože sú tam rôzne tunely."

Ramirez uviedol, že sa "chcel dostať von", pretože tam bolo "zúfalstvo, kvílenie a krik."

"Bolo to také démonické. Nevideli ste ani svoju ruku na tvári. Také tmavé to tam bolo."

"Kráčam a vchádzam do jednej časti pekla a práve vychádza diabol." 

Hovorí mi: "Miloval som ťa a bol si môj syn. Ochraňoval som ťa. Bol som tvojím otcom," pokračoval Ramirez. "Diabol vás nemôže milovať. Je mi jedno, čo praktizujete. Ste stvorený na Boží obraz. Pripomínate mu Ježiša. Takže diabol vás nikdy nebude milovať. Takže vás nenávidí, takže bude predstierať, že vás miluje, dá vám to, čo chcete, kým nestratíte samého seba."

"Keď vyšiel Satan, povedal: "Musím ťa zničiť. Vieš všetko o okultizme - poznáš všetky tajomstvá. Vieš, ako chytám ľudí do pasce."

"Keď sa ma pokúšal chytiť, zjavil sa v pekle kríž Ježiša Krista. Bol to 3-stopy vysoký kríž. Táto vec bola obrovská. Dotklo sa to diabla a ten padol sťa kúsok papiera."

"Potom som sa rozbehol do iného pekelného tunela. Následne sa opäť zjavil diabol a povedal: "Musím ťa zničiť. Nezobudíš sa na Zemi a zomrieš."

"Ukázal som mu moje tetovanie. Povedal som: "Mám ich. Budem s tebou bojovať."

"Satan povedal: To je zmluva, že ťa vlastním."

"Keď sa ma znova pokúsil chytiť, kríž sa objavil v pekle. Kríž sa nachádzal medzi mnou a ním. Keď sa ma pokúsil dotknúť, zasiahol ho kríž. Padol. Vrátil som sa do svojho tela, akoby som bol na JIP, a vedel som, že Boh mi hovorí: "Ty vieš, dám ti ešte jednu šancu obrátiť sa, kajať sa nasledovať ma."

Ramirez svoj príbeh uzatvára: "Som iba zvestovateľom Pána Ježiša Krista. Nemám nič, čo by som vám mohol ponúknuť alebo dať, ale môžem vás upriamiť na toho, kto vám to dá všetko." 

Ramirez sa však vyjadril proti náuke Katolíckej cirkvi vo svojej knihe Odmaskovanie diabla: Stratégie, ako poraziť najväčšieho nepriateľa večnosti (Unmasking the Devil: Strategies to Defeat Eternity’s Greatest Enemy). Ramirez napísal, že Katolíci uctievajú Máriu a svätcov. Odmietol tiež cirkevnú náuku o očistci a sviatosti Zmierenia. 

Modlite sa za Johna Ramireza!