marchforlifetimelapsevideo.png

´Pochod za život 2020 ´ v Amerike - úžasné sekvenčné video ako dôkaz státisícovej účasti

208
Zuzana Smatanová
Kultúra života

Ponúkame vám úžasné sekvenčné video o účasti státisícov pro-life stúpencov Pochodu za život ulicami Washingtonu D.C. Určiť presný počet ľudí, ktorí sa zúčastnili Pochodu za život a udalostí, s ním súvisiacimi, ktoré sa v ten deň konali v hlavnom meste, je veľmi ťažké.

Toto skvelé video vám však poskytne aspoň vizuálny vnem ohromujúceho prúdu pro-life stúpencov, ktorí sa valili washingtonskými ulicami 24. januára 2020. Predseda organizácie Students for Life of America, Kristan Hawkins, uverejnil sekvenčné video z tohto Pochodu, natáčané zo strategicky výhodného miesta, ktoré si vyhliadli ešte pred Pochodom. Účastníkom Pochodu sa prihovoril aj prezident Donald Trump, ktorý medzi iným uviedol, že každé nenarodené dieťa má svoju dôstojnosť a hodnotu:

"Každé dieťa je nesmierne vzácnym a posvätným darom od Boha. Spoločne musíme chrániť, zachovávať a brániť dôstojnosť a posvätnosť každého ľudského života. Keď vidíme bábätko v maternici, hľadíme zároveň na majestátnosť Božieho stvorenstva. Každé narodené a nenarodené dieťa je stvorené na svätý obraz Všemohúceho Boha." (úplný prepis - tu).