gloriasteinem8.jpg

Steinem prirovnáva Pro-Liferov k Hitlerovi: Autoritári, ktorí chcú kontrolovať reprodukciu

226
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Potrat je najvyšším prejavom feminizmu. Je to jediný problém feministiek. Spýtajte sa iba prvej dámy, koľko feministiek ju prišlo podporiť, keď očierňovali meno jej syna v Kongrese. 

Spýtajte sa Kellyanne Conway, koľko feministiek sa za ňu postavilo, keď ju v programe "Saturday Night Live" hanlivo nazvali "strašidelným vraždiacim klaunom". Opýtajte sa Juanity Broaddrick, kto sa postavil na jej obranu, keď vyhlásila, že ju (liberálny) prezident Spojených štátov znásilnil. 

Ale potraty? Každý, kto sa opováži postaviť sa potratom, je sexistom, rasistom a možno aj kresťanom. 

Tento prístup môžete vidieť v nedávnom článku módneho časopisu Harper’s Bazaar. Okrem iného tu je rozhovor s legendárnou extrémistkou Gloriou Steinem, ktorú spovedá britská herečka a modelka Jameela Jamil. Jamil vystupuje v "posmrtnom" sitkome stanice NBC s názvom "The Good Place". 

V máji Jamil spôsobila rozruch, keď ako typická feministka napísali na Twitteri: "Mala som potrat, keď som bola mladá. Bolo to moje najlepšie rozhodnutie. Ani pre mňa, ani pre dieťa, som nechcela ... Toľko detí končí v detských domovoch. Toľko zničených životov. Veľmi kruté." 

Prejdite si túto rovnicu: Potrat je najlepšia vec, ktorá sa môže udiať nenarodenému dieťaťu. 

Na lesklých stránkach časopisu Harper’s Bazaar pózovala Jamil v $3,800 saku a v $300 pančuchách pod sladkým titulkom: "Jameela Jamil je feministkou-vo-vývoji, ktorú momentálne potrebujeme". Rovnako ako jej bombastické oblečenie, všetko sa točí okolo nej. Vyhlásila: "Ľudia chodia na potraty, niekedy žena túži iba po slobode, a my musíme normalizovať to, že je v poriadku sa rozhodnúť sama za seba, pretože váš život je rovnako dôležitý ako život novorodenca, ktorý ešte ani neexistuje." 

Ja, ja, ja. 

Steinem srdečne súhlasila a obrátila sa na pro-liferov, ktorých nazvala autoritármi v rozpuku. "Chvíľu mi trvalo, kým som pochopila, že prvým krokom v každom autoritatívnom režime je kontrola reprodukcie, a to znamená kontrolovať nás," uviedla. "Pokiaľ my - muži a ženy - nebudeme mať moc nad vlastnými telami a hlasmi, potom neexistuje demokracia." 

Pro-liferi majú pre ňu rovnaký zápach ako nacisti. "Každý autoritatívny režim, o ktorom som už čítala, vrátane Hitlerovej ceste k moci, každý režim začína kontrolou reprodukcie a to znamená ovládaním ženských tiel," povedala. 

Inými slovami, holokaust desiatok miliónov nenarodených detí neexistuje, pretože sa nepočítajú ako skutočné ľudské životy a nemajú ľudskú dôstojnosť. Okrem toho tí, ktorí podporujú život nenarodených, sú nacisti. George Orwell, zavolajte do svojej kancelárie.

Jamil tiež povedala Steinemovej, že sa jej páči jej teória, že bieli majú "strach z toho, že sa nerodí dosť bielych žien." Steinem v tom pokračovala: "Biele evanjelikáli podporujú Trumpa iba kvôli otázke potratov. Je zrejmé, že to nemá nič spoločné s jeho životným štýlom. Súvisí to s ich rasizmom."

Naša priateľka Katie Yoder spísala všetky tieto nezmysly na stránke Townhall.com s výstižným nadpisom: "Gloria Steinhem a Jameela Jamil: Neexistuje žiadna demokracia bez potratov." 

Jamil reagovala vyspelosťou typickou Hollywoodu, keď na Twitteri napísala: "POVEDALA SOM, ČO SOM KU*** POVEDALA a vy nemáte šajn, ak si myslíte, že to vezmem späť. Môj život *je* pre mňa dôležitejší, než život nenarodeného plodu. Zožerte si to."