kids6.jpg

Na povinnej sexuálnej výchove vo Veľkej Británii učia 6-ročné deti dotýkať sa samých seba

328
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

Nová povinná sexuálna výchova, zavádzaná ako učebná osnova vo Veľkej Británii učí 6-ročné deti o "stimulácii" vlastných genitálií.

Program ´All About Me´ (Všetko o mne) vyvoláva pobúrenie rodičov po celom Spojenom kráľovstve, uvádza the Daily Mail. Vo viac ako 240 školách má táto náuka začať budúci september a rodičom nie je dovolené rozhodnúť, či chcú, aby ich dieťa túto náuku navštevovalo alebo nie. Výučba 6 až 7-ročných deti zahŕňa aj tému "Dotýkaj sa sám seba". Podľa informácií program učí deti, že "veľa ľudí sa radi sami hladkajú a šteklia, pretože sa potom dobre cítia". Malé deti sa budú učiť aj to, že dotýkať sa svojich "osobných častí tela" je "absolútne normálne", hoci im niektorí ľudia môžu hovoriť, že ide o "nečisté" správanie. Na hodinách dostanú popis deja, u ktorého majú rozhodnúť, či je OK alebo nie; napríklad: žiakom sa povie, že keď sa dievča menom Autumn ´kúpe a je sama, rada sa seba samej dotýka medzi nohami. Cíti sa potom dobre.´ Neskôr sa podľa tohto programu učia 8 až 10-ročné deti o vlhkých snoch, erekcii a autostimulácii na hodinách anatómie a fyzického vývoja.

"Keď si manželka prečítala o čom sa naše deti budú učiť, rozplakala sa", povedal Matthew Seymour, ktorého synovia navštevujú Coten End school. "Táto sexualizácia našich detí je absolútne nevhodná. To čo ich učia síce nazývajú dotýkanie sa seba samého, pričom nepoužijú termín ´masturbácia´, no keď si o tom prečítate, hovoria presne o nej. Okrem toho na hodinách im hovoria o zložitých sexuálnych problémoch, o ktorých naši malí synovia nie sú pripravení počúvať."

Dokonca aj člen parlamentu, toryovec David Davies, ktorý hlasoval v prospech tejto povinnej sexuálnej výchovy, zmenil názor, keď si prečítal jej učebnú osnovu: "Mňa, aj mnohých iných rodičov, poriadne napálila absolútne nevhodná náuka o sexuálnych skutočnostiach pre deti do 6 rokov. Tieto hodiny ďaleko prekračujú rámec, určený vládou a účinne sexualizujú celkom malé deti." 

Jonny Hunt, konzultant sexuálnej výchovy, ktorý pomáhal vyvíjať spomínaný program, má úchylné názory aj na manželstvo. Podľa The Mail nedávno zahájil "trvalý útok na manželstvo", keď píše "Stále ešte zjavne existuje názor, že manželstvo poskytuje bezpečnejšie prostredie pre deti, aj pre sex. Tu nejde o to."   

Množstvo dôkazov však poukazuje na opak.

Matt Walsh z The Daily Wire opisuje Huntov program ako “jeden z najnehanebnejších príkladov inštitucionalizovaného sexuálneho zneužívania detí aký kedy bol na Západe" a pokračuje: "Čo sa týka škôl, sex by mal byť výlučne predmetom systematického vzdelávania. Učte deti o anatómii. Učte ich odkiaľ pochádzajú bábätká. Učte ich fakty o ľudskej reprodukcii. O tom to je. ... Školy predsa nezdedili automaticky právo učiť všetko, čo neučia rodičia. Mimochodom, rodičia zrejme "odmietnu" učiť svoje deti ako masturbovať, pretože, ako rodičia, správne usúdia, že by to bolo abnormálne a nevhodné, zasluhujúce si pomaly zásah zo sociálky. Učiteľka môže mať názor, že rodičia by o takýchto veciach mali učiť deti, no jej názor je nepodstatný. A navyše, ako v tomto prípade, je to choré. Práve preto by sa školy mali držať akademických základov."      

Programy sexuálnej výchovy Planned Parenthood (PP) v Amerike tiež podporujú deti aby sa zapájali do rizikového sexuálneho správania. PP sa na svojej webstránke chvastá, že je hlavným poskytovateľom sexuálneho vzdelávania v USA. Najhoršie je, že deťom tvrdia, že promiskuita je v poriadku: "Nie je nič zlé, ani nezdravé, keď máte veľa sexuálnych partnerov", nahovára študentom na svojej Tumbler page. Brožúrka od PP pre HIV-pozitívnych mladých s názvom “Zdravý, šťastný a vášnivý" mladým ľuďom odkazuje, že ich ´ľudským právom´ je nepovedať svojmu partnerovi, že sú HIV pozitívni. Rodičia žiakov v istej škole v Pennsylvanii uviedli, že partnerská skupina PP učila žiakov siedmej triedy detaily o orálnom sexe na základe obrázkov počas hodiny prírodovedy. Bývalí spolupracovníci istej pro-potratovej skupiny uviedli, že PP používa svoj program sexuálnej výchovy na propagovanie potratov medzi deťmi.

Väčšina škôl v Amerike doteraz našťastie ešte dovoľuje rodičom rozhodovať o týchto vzdelávacích programoch. Rodičia, ktorých sa to týka v Pennsylvanii, Michigane, Kalifornii, Washington stateNew Yorku, Severnej Karoline, Floride a v mnohých iných častiach krajiny protestujú proti zasahovaniu Planned Parenthood do vyučovacieho procesu študentov za posledných niekoľko rokov.