Zmena pohlavia 16-ročného chlapca je kastrácia a mrzačenie

250
Kultúra smrti

Riaditeľka známej konzervatívnej iniciatívy CitizenGO pre Veľkú Britániu a Írsko, Caroline Farrowová čelí za svoje otvorené vyjadrenia ku gender ideológii prenasledovaniu zo strany úradov a  podľa signatárov novej kampane za jej práva sa môže ocitnúť vo väzení.

Iniciatíva CitizenGO stojí za konzervatívnymi a kresťanskými aktivitami a petíciami v 50 krajinách. Vystupuje na ochranu ľudských práv a to predovšetkým bojom proti manželstvu osôb rovnakého pohlavia, proti potratom a eutanázii.

Už v marci tohto roku Caroline Farrowovú vyšetrovala polícia po tom, čo opísala operáciu “zmeny pohlavia” 16-ročného chlapca, ako „kastráciu“, „mrzačenie“ a „formu zneužívania detí“. Po mediálnom odpore sa Susie Greenová, riaditeľka transgender lobby skupiny Mermaids (Morské panny), rozhodla obvinenie stiahnuť. “No tam, kde Susan Greenová prestala, pokračuje “Stephanie Haydenová” –  transgenderová osoba, narodená ako Anthony George Steven Halliday (t.j. biologický muž) s cieľom Caroline potrestať,” uvádza organizácia v popise petície na podporu Caroline Farrow.

“Hayden nie je žiadne neviniatko. Má záznam v registri trestov za násilné výtržnosti s golfovou palicou, niekoľko trestných činov nečestnosti a podvodov a sexuálne útoky. Hayden začala Caroline neúprosne obťažovať a napádať na sociálnych sieťach, útočiť na jej katolícku vieru a vyhrážať sa jej, že si príde “zahrať golf” ku nej domov. ”

Aktivisti vysvetľujú, že Caroline je matkou piatich malých detí a keďže niektoré vyhrážky boli aj uskutočnené, verejne gender ideológov vyzvala, aby ju a jej rodinu nechali na pokoji. “Stal sa však pravý opak. Hayden osobne doručil predvolanie na súd Caroline priamo domov. Caroline mala na prípravu pred pojednávaním len 2 dni a sudca paradoxne práve ju v rýchlom, ale krátkom procese uznal vinnou z obťažovania. Dôvod? Podľa súdu hovoriť o transgenderovej osobe ako o biologickom mužovi je vraj obťažovanie. ”

“Žaloba dosiahla svoje: Caroline dostáva súdny zákaz spomínať dotknutú osobu vo verejnej komunikácii, a najmä nie v mužskom rode. To však nie je všetko. Hayden v súčasnosti žaluje Caroline aj za pohŕdanie súdom, pretože tvrdí, že tento súdny zákaz už porušila. Caroline totiž po vydaní zákazu na Twitteri zverejnila niekoľko všeobecných komentárov, bez akejkoľvek spojitosti s konkrétnou osobu, no Hayden tieto komentáre vzťahuje na seba. Caroline teraz hrozí pokuta 100 000 britských libier a väzenie.”

Transgender Stephanie Hayden neatakuje len Caroline Farrowovú, v súčasnosti Hayden z podobných dôvodov prenasleduje aj ďalšiu matku, Kate Scottovú, a dve ženy so zdravotným postihnutím: Helenu Wojtczak a Dr. Louise Moodyovú. “Po tom, čo Hayden obvinil Kate Scottovú z “misgenderingu” (nesprávneho určovania rodu), Kate zatkli priamo pred očami jej malých detí (1,5 a 10 rokov) traja policajti a zadržiavali ju viac ako 11 hodín,” uvádza skupina CitizenGO na svojej oficiálnej stránke,

“Podpíšte túto petíciu, v ktorej žiadame generálneho prokurátora, aby zasiahol v prípade Caroline Farrow a ďalších žien, ktoré Stephanie Hayden prenasleduje. Ľudia by nemali byť ťahaní pred súd a sedieť vo väzení len pre to, že poukazujú na holé fakty,” urgujú na záver konzervatívni aktivisti.

Kritika operácie “zmeny pohlavia” 16-ročného chlapca spustila mediálnu anti-kampaň proti p. Caroline Farrow, ale nie je konkrétnym dôvodom, prečo môže ísť do väzenia.

Aktivisti ju obviňujú, že pri trans osobách používa zámená vzťahujúce sa na ich biologické pohlavie, nie na rod, s ktorým sa identifikujú.

Konkrétny aktivista, ktorý sa identifikuje ako žena – Stephanie Hayden, ju preto pohnal pred súd a dosiahol, že Caroline sa o ňom nesmie verejne vyjadrovať a hovoriť o ňom v mužskom rode.

Pán Hayden teraz tvrdí, že Caroline zákaz porušila, a na základe tohto falošnému obvineniu z pohŕdania súdu jej teraz hrozí väzenie:

“Hayden v súčasnosti žaluje Caroline aj za pohŕdanie súdom, pretože tvrdí, že tento súdny zákaz už porušila.

Caroline totiž po vydaní zákazu na Twitteri zverejnila niekoľko všeobecných komentárov, bez akejkoľvek spojitosti s konkrétnou osobu, no Hayden tieto komentáre vzťahuje na seba.

Caroline hrozí pokuta 100 000 britských libier a väzenie!”