4133.jpg

Ekonomickí odborníci: Gréta a jej fanatickí komunistickí rodičia

303
Kultúra smrti

Odborníci z libertariánskeho zoskupenia “Menej štátu” sa vo svojom príspevku zamerali na správanie mladej aktivistky Gréty a jej rodičov, ktorí chodia po konferenciách a hovoria o potrebe obmedzenia cestovania, potrebe obmedzenia vlastnenia áut, či cestovanie lietadlami. Hovoria takisto o tom, že by sme mali prestať jesť mäso, a takisto o potrebe systémovej zmeny, aby sme neboli “riadení peniazmi”.

V príspevku sa táto skupina zamýšľa hlavne nad tým, čo im takéto správanie pripomína. “No predsa komunizmus! Za komunistov bolo cestovanie obmedzené, vlastniť auto bol luxus a mäso bolo častokrát podpultový tovar. Peniaze nehrali až takú rolu, lebo aj keď ste nejaké mali, veľa ste si za ne nekúpili. No a investície do čohokoľvek boli nemožné, lebo všetko vlastnil štát. Ehm, no… jedna poznámka pre Grétku – veľmi nám to nezafungovalo,” konštatujú.

Skupina ďalej prirovnáva krajinu, ktorá sa najviac približuje zidealizovaným predstavám Thunbergovcov, ku KĽDR. Teda totalitný komunistický režim, najzelenšia krajina podľa definície eko-fanatikov.

Ľudia na Gretinu obhajobu väčšinou hovoria, že kritizovať malé dievčatko, ktoré nám chce v podstate dobre nie je na mieste. A ten kto ju kritizuje by sa mal hanbiť. Lenže táto skupina si myslí pravý opak.

“Ak je tu niekto, kto vyslovene vyzýva verejnosť a politikov na systémovú zmenu smerujúcu ku komunizmu, je potrebné to za každú cenu zastaviť už v zárodku. Gréta a jej fanatickí komunistickí rodičia predstavujú fakticky vážnu hrozbu pre našu budúcnosť a treba si na nich dať veľký pozor,” upozorňujú.

Na záver skupina dodáva, že legislatívne zmeny sa dnes dejú častokrát na “spoločenskú objednávku”, ktorá sa deje hlavne prostredníctvom médií, ktoré zatiaľ “zobú fanatickej Gréte z ruky každý blud”. A preto je podľa ich názoru už na čase, toto šialenstvo zastaviť.