hillaryclinton106.png

Hillary Clinton získala pro-potratové ocenenie za "celoživotné zásluhy"

145
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Pro-potratová skupina NARAL oslávila svoje 50. výročie odovzdaním ocenenia za celoživotné dielo neúspešnej prezidentskej kandidátke Hillary Clinton. 

Okrem kritiky prezidenta Donalda Trumpa zazneli pochvalné reči na adresu Clinton zo strany lídrov radikálnej pro-potratovej skupiny, ktorí ju označili za "našu prezidentku". NARAL usporiadala oslavu 50. výročia vo Washingtone, D.C. 

"Práva žien sú ľudské práva a NARAL už 50 rokov podniká najťažšie boje kvôli ochrane najzákladnejších slobôd. Šťastné výročie. Pokračujme ďalej," napísala Clinton na Twitteri po prevzatí ocenenia. 

Počas ďakovnej reči Clinton strávila veľa času kritizovaním Trumpa, ktorý realizoval významné kroky na ochranu ľudských práv pre narodených aj nenarodených. Prezident v rámci mnohých svojich akcií obmedzil financovanie potratových poskytovateľov, vyzval svetové krajiny, aby sa postavili proti potratovej agende OSN a obhajoval práva na ochranu svedomia pro-life zdravotníckych pracovníkov. 

Naopak, Hillary Clinton, ktorá prehrala s Trumpom v roku 2016, sa podieľala na kampani podporujúcej potraty v treťom trimestri, ktoré mali byť povinní zaplatiť daňoví poplatníci

Počas prejavu označila Trumpa za "hrozbu" pre budúcnosť Ameriky a vyzvala Demokratov v Kongrese k jeho impeachmentu, informovala agentúra Bloomberg

"Tento súčasný obyvateľ Oválnej pracovne predstavujú jasné a aktuálne nebezpečenstvo pre našu budúcnosť, pre našu demokraciu," uviedla Clinton. Trump "zradil svoj prísahu dodržiavať ústavu a ochraňovať a brániť našu krajinu."

Predsedkyňa organizácie NARAL Ilyse Hogue ocenila Clinton za jej odhodlanie vo veci zabíjania nenarodených detí a označila ju za "našu prezidentku"

"Vždy bude mojou prezidentkou," uviedla Hogue. 

NARAL je radikálna pro-potratová skupina, ktorá sa môže pochváliť 2,5 miliónmi podporovateľov. Lobuje proti miernym a rozumným potratovým reguláciám, vrátane zákazu diskriminačných potratov na základe pohlavia, zákonov o súhlase rodičov pre maloletých a ochrany novorodencov, ktorí prežili potraty.

NARAL je dokonca proti zákonom, ktoré poskytujú spravodlivosť matkám, ktorých nenarodené deti zomierajú v dôsledku násilných zločinov. A hoci skupina tvrdí, že je "pro-choice", útočí na neziskové organizácie poskytujúce podporu ženám, ktoré si vyberajú život pre svoje deti.

Pro-life zástancovia už dlho vedia, že skupina NARAL bola založená na klamstvách. Jeden z jej zakladateľov, potratár menom Bernard Nathanson, neskôr opustil skupinu a stal sa pro-life po tom, čo videl potraty nenarodených detí na ultrazvuku. 

Po svojej konverzii Nathanson priznal, že skupina klamala, keď viedla kampaň za legalizáciu potratov naprieč krajinou. 

"Hovorili sme o 5 000 - 10 000 (tajných potratoch) úmrtiach za rok," uviedol Nathanson. "Priznávam, že som vedel, že tieto čísla boli celé falošné ... bolo to užitočné, široko akceptované, tak prečo by sme mali opustiť tento spôsob a nahradiť ho čestnými štatistikami?"

Je prekvapením, že liberálny denník Washington Post potvrdil toto klamstvo začiatkom tohto roka pri preverovaní faktov.