Prečo bol Obama tým najhorším americkým prezidentom z pohľadu kresťanov

342
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Ktorý americký prezident zmenil vianočné pohľadnice Bieleho domu z vianočných a náboženských na pohľadnice s rodinnými psami a podobnými témami, ktoré s Vianocami nesúvisia?

Ktorý prezident ozdobil vianočný stromček v Bielom dome ornamentmi, ako napr. figúrkami Mao Ce-tunga a draq queen? 

Ktorý prezident vylúčil pro-life skupiny z účasti na summite o zdravotnej starostlivosti, ktorý sponzoroval Biely dom? 

Ktorý prezident nominoval do Vatikánu troch pro-potratových veľvyslancov? 

Ktorý prezident si na Georgetownskej univerzite objednal zakrytie monogramu symbolizujúceho Ježišovo meno, keď prednášal svoj prejav?

Ktorý prezident zvykol úmyselne vynechať frázu o "Stvoriteľovi", keď citoval Deklaráciu nezávislosti?

Ktorý prezident sa postavil proti zahrnutiu slávnej modlitby dňa D prezidenta Franklina Roosevelta do Pamätníka 2. svetovej vojny?

Ktorá prezidentská administratíva oznámila, že odpustí študentské pôžičky výmenou za verejnú službu, ale že už neodpustí študentské pôžičky, ak sa verejná služba bude týkať náboženstva?

Odpoveďou je samozrejme prezident Barack Obama, najextrémnejšia ľavicová osobnosť, ktorá kedy okupovala Biely dom. Obamove útoky na kresťanov mu vyniesli titul "Biblicky najnepriateľskejší prezident Ameriky" na webovej stránke Wallbuilders, ktorá vedie zoznam týchto incidentov. 

Samozrejme, tieto činy predstavujú len čiastočný zoznam Obamových útokov na kresťanov a náboženské komunity vo všeobecnosti.

K Obamovým najzávažnejším zločinom patrila jeho podpora teroristického Moslimského bratstva v Egypte, vďaka čomu mohla táto organizácia nenávidiaca "neveriacich" zavraždiť tisíce koptských kresťanov len preto, že boli kresťanmi.

Ešte horšie je, že Obama opustil americkú vojenskú základňu v Iraku a stiahol americké jednotky, čím sa vytvorilo vákuum, ktoré viedlo k vzniku ISIS a vytvoreniu Islamského štátu.

Džihádisti sa potom pustili do vraždy státisícov irackých kresťanov bez toho, aby Obama proti tomu protestoval alebo zorganizoval vážne vojenské úsilie ich zastaviť. 

Vďaka Obamovmu váhaniu sa ISIS podarilo zničiť najstaršiu kresťanskú komunitu na svete, v ktorej chráme v Mosule sa nepretržite konali nedeľné kázne od čias sv. Pavla.

Táto genocída bola jednou z najhanebnejších epizód americkej histórie.

A bola to priama zodpovednosť prezidenta, ktorý po útoku v Benghází odišiel do OSN obhajovať islamských džihádistov zodpovedných za vraždu štyroch Američanov – vrátane amerického veľvyslanca.

Hoci vedel, že toto tvrdenie je nepravdivé, Obama obvinil z ich smrti neznámeho filmára, ktorého urážlivé video nikto nevidel. Obama potom svetu vyhlásil tie najpodivnejšie slová, aké kedy americký prezident vyslovil: "Budúcnosť nesmie patriť tým, ktorí ohovárajú proroka Mohameda."

Krv na Obamových rukách znamenala viac než zradu irackých kresťanov a hrdinov v Benghází.

Bola to zrada každého Američana a každého Iračana, ktorí položili svoje životy, aby túto krajinu udržali mimo rúk teroristov. 

Bola to zrada samotnej Ameriky.

Nová kniha Davida Horowitza o vojne proti kresťanom v Amerike je už teraz bestsellerom číslo 1 na Amazone. Zistite, prečo Tucker Carlson a Mike Huckabee tvrdia, že si musíte zaobstarať túto knihu - kliknite sem