Vrahovi v New Yorku nemôžete dať smrteľnú injekciu, nenarodenému dieťaťu áno

516
Kultúra smrti

Legalizácia potratov až do dňa pôrodu v New Yorku vyvolala zhrozenie a ostrú kritiku po celom svete. Avšak zaujímavým postrehom je, že štát New York zakazuje trest smrti pre zločincov, avšak dovoľuje ho iba pre nenarodené deti až do dňa pôrodu. To teda znamená, že odsúdení vrahovia nesmú dostať smrteľnú injekciu, avšak nenarodené deti áno.

Matt Walsh, prispievateľ pre portál The DailyWire vo svojej analýze uvádza:

Aby som sa vrátil k podstate, takýmto spôsobom sa vykonávajú potraty v neskorých štádiách tehotenstva (tento typ potratov bol práve v New Yorku zlegalizovaný): Ako vysvetľuje bývalý potratár, dieťaťu sa vpichne jed priamo do lebky alebo tela. Potom dieťa umiera hrozne bolestivou smrťou, pri ktorej určite cíti bolesť, pretože má už rozvinutý nervový systém. Matka v sebe nosí ďalej mŕtve telo dieťaťa asi deň. Nasledujúci deň podstúpi ultrazvuk, aby sa zistilo, či je dieťa mŕtve. Ak nie je – ak sa zvíja v bolestiach a trpí v agónii už 24 hodín a snaží sa bojovať o život, tak mu pichnú injekciu znovu. Nasledujúci deň matka porodí mŕtve dieťa. Niekedy ho porodí na klinike, avšak, ak to nestihne, klinika nemá problém, aby toto mŕtve dieťa porodila doma na záchode.

Dôležitým faktom je, že matka dieťa porodí tak, či tak. Ak sa matka v treťom trimestri rozhodne, že nechce, alebo nemôže mať dieťa, pôrod musí prebehnúť tak, či tak. Jedinou otázkou zostáva, či porodí dieťa živé alebo mŕtve. Podať smrteľnú injekciu dieťaťu vyzerá byť pohodlnejšou cestou, avšak určite nie bezpečnejšou alebo zdravšou a už vôbec nie nevyhnutnou.

Spomínajúc smrteľnú injekciu, ak ste si zatiaľ neuvedomili, aký zvrátený tento zákon je, zvážte trest smrti, ktorý sa stal v New Yorku nezákonným. Nesmiete dať smrteľnú injekciu usvedčenému sériovému vrahovi, pedofilovi, agresorovi, ktorý znásilňuje, zločincom, ktorí v školách strieľajú deti alebo iným monštrám. Ale….smrteľnú injekciu môžete dať novorodencovi.

V podstate, v New Yorku môžete dať smrteľnú injekciu IBA novorodencovi. Ak znásilňujete deti, nezaslúžite si injekciu. Ak ste urobili ten zločin, že ste boli počatý v nesprávnej maternici, zaslúžite si ju. Je to najväčší zločin a vy za to budete trpko pykať.

Pokrytectvo je neskutočné, avšak nečakajte, že mainstreamové médiá budú volať guvernéra New Yorku Andrewa Cuoma na zodpovednosť.

Medzičasom, štáty Nové Mexiko a Vermont sú na ceste vydláždenej New Yorkom.

Preklad Viktória Dandárová