Ciganikova.jpg

Cigániková provokatívne: Vie cirkev, že ZOO v Bratislave považuje za rodinu aj dve ženy ?

559
Kultúra smrti

Poslankyňa Národnej rady Jana Cigániková z opozičnej strany SaS sa na internete pochválila fotografiou so svojim synom, ďalšou ženou a ďalším dieťaťom. V tejto zostave cez víkend navštívili ZOO v Bratislave na tzv. rodinnú vstupenku. Liberálna politička s úsmevom uvádza, že môže ísť o provokáciu v očiach konzervatívnych “fundamentalistov” ako nazýva ľudí odmietajúcich LGBT agendu. Cigániková v príspevku na sociálnej sieti narážala aj na výsledok víkendových volieb hlavy štátu.

“A je to tu. Dve ženy a dve deti ako rodina,” napísala poslankyňa Cigánikovú ku fotografii zo ZOO v Bratislave, na ktorej pozúje s čiapkou s nápisom “liberalista”.

“Nechcem nič hovoriť, ale vie cirkev a rôzni fundamentalisti, ktorí to myslia s rodinou dobre, že bratislavská ZOO považuje 2 deti a 2 ženy za rodinu?” Položila otázku.

Ďalej vysvetlila, že pracovníci zoologickej záhrady ju spolu so známou a dvoma deťmi pustili na rodinnú vstupenku- “Len tak, vôbec nebrali ohľady, ako to môže ohroziť vývin tých našich neviniatok A čo okoloidúci?”

“Ja osobne som veľmi rada, že v okienku nesedel žiadny IN-TE-LI-GENT, ktorý by nás v tomto zložení na rodinnú vstupenku nepustil. Len dávam info, že za toto naozaj nemôže Čaputová. Bolo to tak už v deň volieb, dôkazy mám,” vysvetlila Cigániková.