lenkamayerova.png

Lenka Mayerová: Prezidentkou „občianskej“ spoločnosti sme si nechali ukradnúť Slovensko

941
Neutral

Výsledky prezidentských volieb potvrdili fakt, že Slováci sú veľmi ovplyvniteľný národ. Podľahli mainstreamovým médiám, ktoré viedli nevídanú a najmä finančne náročnú volebnú kampaň v prospech Zuzany Čaputovej. Tú, ako už býva dobrým zvykom, pri antislovenských kandidátoch manažoval zahraničný subjekt. V tomto prípade išlo o izraelskú lobistickú skupinu Shaviv Strategy and Campaigns.

Na Slovensku reprezentuje túto izraelskú agentúru Michal Repa, ktorý otvorene priznával, že je hlavným strategickým mediálnym poradcom v kampani Zuzany Čaputovej. Zaujímavejšia informácia však je, že zakladateľom a hlavným aktérom Shaviv Strategy and Campaigns je izraelský občan Aron Shaviv.

Ten Aron, ktorý stál za zvolením aktuálneho izraelského premiéra Benjamina Netanjahua. Ten Aron, ktorý zabezpečil Netanjahuovi kolosálnu mediálnu kampaň. Ten Aron, ktorý je podľa britského denníka The Guardian podozrivý zo štátneho prevratu a z pokusu o atentát v Čiernej hore. Ten Aron stál aj v pozadí masívnej volebnej kampane – ešte pred pár mesiacmi úplne neznámej – aktivistky Zuzany Čaputovej, ktorá nazýva Slovenskú republiku krajinou.

Rovnaká izraelská agentúra pred piatimi mesiacmi pomohla v komunálnych voľbách k zvoleniu terajšieho bratislavského primátora Matúša Valla. V prezidentskej kampani použili rovnaký scenár, ktorý sa im osvedčil práve pri Vallovi. Dokázali navodiť dojem, že ich je veľa, samozrejme, pridala sa poplatná skupina hercov typu Richard Stanke, Zuzana Fialová či česká „opora“ Michael Kocáb.

Liberálna menšina prevalcovala väčšinu. Peniaze urobili svoje a pri nízkej volebnej účasti, ktorá presiahla iba štyridsať percent, sa podarilo v priebehu piatich mesiacov doslova vyrobiť nový produkt s blond vlasmi a výrazom trpiteľky, bojujúci proti zlu.

Po prezidentovaní à la Andrej čaká Slovensko ďalších päť stratených rokov. Grasalkovičov palác ostáva pod kuratelou USA cez Kisku v sukni. Bútorovskí poradcovia si isto vydýchli, že nebudú musieť meniť fleky a naďalej budú môcť za peniaze daňových poplatníkov škodiť Slovensku. Americká harmónia v paláci bude pokračovať v strašení občanov, že Rusko je pre nás bezpečnostná hrozba, že nepodpísanie Globálneho paktu o migrácii je chyba, stúpne podpora LGBTI komunity a liberalizmu, ako aj odnárodňovanie prostredníctvom globalizačných nástrojov, čím bude Slovenská suverenita pošliapavaná ešte drsnejším spôsobom ako doteraz.

Zorientovaní Slováci už dnes vedia, v čí prospech bude Zuzana Čaputová pracovať, a tí ostatní na to prídu, presne tak ako pri omyle Kiska. Historicky prvá slovenská prezidentka bude musieť kampaň isto splatiť svojim donorom – či už Goldmanovej nadácii, Nadácii otvorenej spoločnosti a v neposlednom rade zatiaľ mimoparlamentnému Progresívnemu Slovensku, ktoré postupne ovláda Slovensko.

Pracovať bude nie v mene tých, ktorí ju zvolili, ale v mene tých, ktorí ju financovali, v mene cudzích mocností. Nechali sme si prezidentkou „občianskej“ spoločnosti jednoducho ukradnúť Slovensko.

Lenka Mayerová, šéfredaktorka Extra plus

Článok pôvodne vyšiel na portáli extraplus.sk