LGBT útočí

1,961
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Ceremoniál udeľovania cien Americkej filmovej akadémie, bežne známy ako Oscary, opäť ukázal silu nátlaku sexuálnych menšín. Zhodou okolností bola táto sila súčasne preukázaná v niečom inom. 

"Najlepší film roka" - to je názov nominácie, o ktorú každoročne podľa amerických filmových akademikov bojujú tie najlepšie filmy. A na ostatnom odovzdávaní bola soška Oscara udelená v tejto kategórií filmu "Zelená kniha". V tomto filme si čierny homosexuálny jazzový hudobník najíma talianskeho vodiča s kriminálnou minulosťou, aby sa stal jeho bodyguardom na turné v rasistických južanských štátoch.

Vo všeobecnosti platí, že ide o taký kokteil, že filmový akademik, ktorá by odmietol hlasovať pre tento film, by bol určite obmedzovaný svojimi kolegami. Je to z dôvodu, že tolerancia je novou modlou Ameriky a tento film je presne o nej. 

Mimochodom v roku 2018 dostal Oscara za najlepší adaptovaný scenár film "Daj mi tvoje meno" - o mladom homosexuáli zvádzajúcom tínedžera. Áno, nešlo o hlavnú cenu, no o rok skôr, v roku 2017, bol "najlepším filmom roka" “Moonlight”. Tento film, správne, je znova o homosexuálnom tínedžerovi. Okrem toho je čierny. A v roku 2016 bol hlavný Oscar odovzdaný filmu "Spotlight". Je o pedofilnom škandálne v Katolíckej cirkvi. A tam, ako iste viete, nemôže chýbať zobrazovanie gejov. 

Trendy je jasný. Štyri roky po sebe sa hlavná filmová cena, alebo aspoň jedna z dôležitých nominácií, udeľuje filmu, ktorý propaguje poníženie. Áno, mimochodom, tento rok išlo o dvojitú dávku, pretože soška za "najlepšiu mužskú rolu" bola odovzdaná hercovi, ktorý hral úlohu Freddieho Mercuryho, ktorý tiež "vystupoval" pre mužov a zomrel na AIDS. 

Je vôbec zvláštne, že sa toto deje na červenom hollywoodskom koberci? 

 

Toto je Billy Porter, ktorý si obliekol šaty, aby vyšiel pred ľudí so svojím mužským partnerom. 

Ale tu sú najnovšie správy o spôsobe, akým bude Západ reprodukovať všetkých týchto "Billiov", okrem propagandy zvrhlostí prostredníctvom využívania filmov. Túto tému sleduje môj kolega Vladimír Kornilov.

"V Británii budú nové pravidlá pre školy, podľa ktorých budú lekcie o homosexuáloch a trans povinné pre deti vo veku 5 rokov. Predtým mali rodičia právo oslobodiť svoje deti od týchto hodín. Odteraz to bude nezákonné."

Rodičia nemajú právo zachrániť predškolákov pred znalosťami o rôznosti ponížení. Takáto je britská "demokracia". 

Aj v našej krajine sa snažia presadzovať podobnú "demokraciu". Napríklad prostredníctvom Európskeho súdu pre ľudské práva, ktorý na konci minulého roka udelil Rusku pokutu v súdnom konaní s lídrom LGBT hnutia Nikolajom Alekseevom. Táto osoba je navyše nespokojná s rozhodnutím a podala odvolanie.

"Proti rozhodnutiu sme sa odvolali na Veľký senát Európskeho súdu," vyhlásil Alekseev, citovaný agentúrou Interfax. 

Aktivista informoval o požiadavkách predstaviteľov LGBT hnutia. Sú naklonení usporiadaniu nového procesu na vyššej inštancii, keďže ide o "záležitosť všeobecného záujmu a výkladu Európskeho dohovoru“. Zástupcovia LGBT okrem toho požadujú sprísnenie sankcií voči Ruskej federácii.

Dôvodom bolo, že úradníci v regióne Voronež, v súlade so zákonom zakazujúcim zvrhlú propagandu, nedovolili gay pride. Kvôli tomuto zákazu žaloval Alekseev Rusko na Európskom súde. 

Nie je ťažké si všimnúť, že nemorálni ľudia postupujú v mnohých smeroch naraz. Sú aktívni, zjednotení a zvyšujú tlak. 

Čo môžeme proti nim urobiť? Prijatý zákon o zákaze ich propagandy je dobrý, ale zjavne nedostatočný. Vari je čas otvorene ich zasiahnuť pri pravidlách vyučovania na akýchkoľvek predškolských inštitúciách, ako aj v školách a univerzitách? Máte nejaké nápady? Napíšte nám do komentárov.