Toto je dnes Nemecko: Žena z obáv, že ju označia za nacistku, zamlčala znásilnenie

66
Neutral

Prípad sa stal pred desiatimi mesiacmi v Jene, ale len nedávno ho polícia začala vyšetrovať. 22-ročná študentka sa koncom apríla minulého roku vracala krátko po polnoci od priateľky domov. Do domu rodičov, kde bývala, to nemala ďaleko. Približne päťsto metrov.

Kráčala popri rieke Saale, ako mnohokrát predtým, keď sa od svojej najlepšej priateľky vracala domov. Tentoraz sa však na jej ceste domov odohrala tragédia. Sotva prešla sto metrov, tak sa z tmy vynorili traja mladí muži. Vrhli sa na ňu a stiahli ju bleskorýchle dole k rieke, kde ju brutálne viackrát znásilnili a v ťažkom šoku nechali vzlykajúcu a trasúcu sa na celom tele ležať v tráve. Dievča sa až po hodine, stále ešte v šoku, pobralo domov. Až po deviatich dňoch sa mladá žena zdôverila matke, čo sa jej stalo. A až o niekoľko dní neskôr dovolila matke, aby povedala otcovi a sestre čo sa jej stalo.

Zo strachu, že ju spoločnosť nainfikovaná bacilom utečeneckej politiky kancelárky bude stigmatizovať ako rasistku a nacistku, tak znásilnenie zamlčala a nechcela ísť s tým ani na políciu a ani na verejnosť.

Po niekoľkých mesiacoch, keď absolvovala psychiatrickú terapiu a na dohováranie rodičov sa napokon odhodlala spolu s otcom predsa len ísť na políciu a vypovedať, čo sa jej v aprílovej noci v roku 2018 udialo. Počas výsluchu uviedla, že muži, ktorí ju znásilnili, boli s najväčšou pravdepodobnosťou Arabi. Usúdila tak podľa toho, ako medzi sebou hovorili.

Medzičasom už ale polícia vyšetrovanie zastavila, lebo nemala absolútne nič v rukách, čo by viedlo na stopu troch mužov, ktorí dievča znásilnili. Teraz o prípade už informovali aj noviny Thüringer Allgemeine.

Otrasné na súčasných pomeroch v Nemecku je ale to, že v dôsledku utečeneckej politiky Merkel, prišli do Nemecka a do EÚ státisíce mladých mužov z „kultúr“, ktoré sú voči ženám nepriateľsky nastavené, pričom máme „zhora“ nariadené, ako sa voči ním máme správať. Máme byť voči nim absolútne tolerantní a nemáme ich ani kritizovať a ani ich odsudzovať. Kto to robí, ten je hneď onálepkovaný ako nepriateľ moslimov, či rasista alebo neonacista.

Počas zlopovestného kolínskeho Silvestra 2015 bolo pred najväčším kresťanským chrámom v Nemecku viac ako 600 obetí sexuálneho násilia a okrádania žien azylantami. Až do dnešného dňa boli len traja azylanti odsúdení, dvaja z toho podmienečne.

Títo muži z moslimských kultúr sa len smejú zo slabosti a neistoty nemeckej justície, lebo aj tá je veľmi opatrná v zaobchádzaní s azylantami. Úplne na rozdiel, ak má do činenia s vlastnými občanmi. Tam je odvážne tvrdá.

To všetko muži, azylanti z cudzích kultúr, kde žena nemá nijaké, prípadne takmer nijaké práva, vedia a majú pocit, že Nemecko im vystavilo akúsi „výsadnú listinu“, ktorá im dovoľuje, aby sa správali ako sa im páči a brali si ženy beztrestne hoci aj násilne ako sexuálne objekty.

Je to obrovská hanba Nemecka, kde sa žena po znásilnení azylantom, bojí verejne povedať, čo sa jej stalo, len aby nebola označená za nacistku!

Roman Bednár